Ebsen cyklar

(1) 1 Produkt hittades
Utförsäljning

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Ebsen cykel

Företag bakom märket kommer från Danmark och grundades 1995. Cyklarna har mycket stor funktionalitet och goda transportmöjligheter av baggage och gods. Fungerar alldeles utmärkt till pendlingen med modellernas låga insteg som gör det enkelt att kliva av- och på och med pakethållarna fram- och bak som möjliggör att enkelt ta med dig alla väskor och shoppingpåsar. Geometrin som genomsyrar cyklarna och de olika modellerna gör att du får en upprätt körposition som ger dig bra uppsikt över den stressiga stadsmiljön och kan navigera din omgivning utan problem. Den upprätta körpositionen är skonsam för dina handleder och din rygg eftersom du inte behöver böja på ryggen.

Det finns många fördelar med att pendla med cykel gentemot bil och kommunala transportmedel. Ekonomiskt är det billigare, skonsammare för miljön och det är positivt för din egna hälsa och livsstil. En Ebsen cykel kommer i flera olika härliga färger och med härligt klassiskt utseende. En Ebsen cykel är oftast klassiska cyklar i vacker design med färger i vackra mjuka nyanser som kommer förföra dig. Utformade med vacker stil, design, modern teknik och god kvalitet med tankeväckande komponenter. Cykelgeometrin ger dig en fysiologiskt milt upprätt körposition. Det låga insteget gör att cyklarna är lätta att kliva på- och av med, vilket gör dem idealiska till shoppingturen. En barncykel från Ebsen fokuserar kvalitet och säkerhet. En cykel från märket är lätt och utrustad med kvalitetskomponenter som gör dem pålitliga.

Är det intressant med en klassisk stadscykel med vacker design så kan vi rekommendera en Ebsen cykel med sin lätta och mjuka växling. Härliga elcyklar med hög komfort och bekvämlighet som passar utmärkt för pendlingen till jobbet. Ergonomiska funktioner och breda däck som gör att du får ännu mer komfort och säkerhet när du är ute och cyklar.

Märket speglar den danska designen och den danska kulturen som lyckas kombinera funktion och estetik, som skapas av tidlösa klassiker. Ebsen Bikes A / S och deras cyklar är konstruerade av dansk tradition och är kända för sin enkla, minimalistiska och funktionella stil. Den eleganta och enkla stilen med skräddarsydda mjuka nordiska nyanser som sticker ut från mängden.