Damcyklar (580)

(580) 580 Produkter hittades

Rutnät Lista

spara 25%

Rutnät Lista


Till toppen

Damcyklar

Damcykel

Cyklar blir alltmer skräddarsydda efter dina behov och såklart också damcyklar, så du kommer alltid hitta en cykel som passar dig perfekt. HelloRider har ett brett utbud av dina absoluta favoriter inom kategorin damcyklar, som exempel de klassiska damcyklarna från Crescent. Dessa cyklar har en bekväm körställning, är nästan underhållsfria tack vare de interna växlarna, de helinkapslade kedjeskydden och kvalitetskomponenterna. Det finns också ett hav av citycyklar, både med in- och utvändiga växlar, vissa utan massa utrustning för ett elegant utseende och andra med pakethållare och korgar till en praktisk vardag. För den sportiga kvinnan har vi också ett stort utbud av både racercyklar och mountainbikes.

En modell man nästan inte kan komma undan när man talar om damcyklar är "mamma cykeln". Det är en modell med en längre ram än standard, vilket ger plats till att ha en barnstol fram på cykeln. Dessutom har den ett dubbelt stödben och styrlås, som hjälper cykeln att stå mer stabilt. Till sist har vi elcykeln, som blir mer och mer utbredd i en tid när man måste tänka på miljön och användningen av bränsleslukande fordon måste begränsas. När det finns gränser på hur långt du orkar cykla till jobbet, när du inte vill dyka upp svettig och utmattad, här är elcykeln det perfekta valet till den miljömedvetna kvinnan.

Damcykel online?

Damcykeln är kanske den mest berömda cykeln vi känner till, den syns överallt i städerna och på vägarna. En damcykel kännetecknas av den låga instegs-ramen, som också uppskattas av många män i allmänhet. Det är otroligt enkelt att få en överblick över de olika modellerna på nätet och speciellt på HelloRider är det enkelt att filtrera efter bl.a. märke eller specifikationer. Det är bra att se sig omkring, vilken design du vill ha, eller vilka funktioner man behöver på sin nya  damcykel. Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen till att kontakta vår kundtjänst på antingen telefon, e-mail eller chatt!

Billiga damcyklar online

Det säljs riktigt många billiga damcyklar online. Hos HelloRider hittar du endast kvalitetsmärken på damcycklar, det är vårt löfte till dig att den cykeln du väljer att köpa från oss kommer att hålla i många år. Dock har vi ofta riktigt bra erbjudanden på våra damcyklar!

Märken med damcycklar

HelloRider återsäljer bara damcyklar från ledande varumärken, här nedan kan du se några av dem:

Kort sagt, det finns massor att välja mellan, så se vårt urval och hitta din nya damcyckel idag.

Vi hjälper dig 

Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter för att sortera mellan dina olika preferenser så att du har störst chans att hitta precis vad du söker. Vill du ha ytterligare hjälp att välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt.

Om du inte hittat den perfekta damcykeln för dig hittar du säkert din favoritmodell bland vårt övriga stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.