Cube Hyde (13)

(13) 13 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, garanterar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Kampanj just nu:FRI FRAKT PÅ ALLA VUXENCYKLAR

Enkel service

Annars gäller gratis hemleverans på alla vuxencyklar samt barncyklar över 5000:- som inte är rabatterade. Billigare cyklar samt nedsatta cyklar har en leveranskostnad på 299:-

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel. Skulle du hellre vilja få cykeln levererad till våra butiker i Stockholm eller Malmö är det självklart också möjligt.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Cube Hyde

Cube Hyde är framtagen för att den ska passa dina behov, var sig det är att cykla till jobbet, gymmet eller mataffären. Om du inte längre vill ta bilen så är den perfekt, du har olika inställningar som gör att du har alltid ett läge som passar för ditt tillfällle. Utrustad med 27-växlar, aliminium ram och hydrauliska skivbromsar så klarar du alla situationer . Den är både stilren och och lättviktig så du får inte bara en snygg cykel utan den är behändig också. Även om den är lätt så har du kontroll över cykeln. För att få cykeln för just dig så finns det olika storlekar du kan välja bland och vilken storlek som är bäst beror på vad du föredrar och din kroppslängd. Den kommer både i dam- och herrmodell. Dammodellerna är något mindre för att passa den kvinnliga anatomin men det är en smakfråga vad som känns bäst.