Cube elcyklar

(12) 12 Produkter hittades
Cube Elektrische fietsen

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Cube elcyklar

Cube elcykel

Alla vet vi att Cube är ett världsledande märke för cyklar och det gäller såklart även deras ytterst kvalitativa och högteknologiska elcyklar. Med en cykel från Cube får du tysk effektivitet och kvalité förpackat i cykelform. Alla elcyklar från Cube drivs av starka motorsystem från tyska Bosch, antingen Bosch Active eller Bosch Performance. De har i regel 9-17 utvändiga växlar för att klara av alla tänkbara tuffa terränger.

Olika typer av Cube elcyklar

Elcyklarna från Cube kommer i tre olika cykelformer

Cube 2017 ser riktigt riktigt intressant ut och vi skulle vilja rekommendera två cyklar lite extra till dig!

  • Cube Elly Ride 2017
  • Cube Elly Ride är den perfekta cykeln för storstadstrafik tack vare den extra låga ramen och motorns walk-assist-funktion. Du får alltså inte bara hjälp i alla tuffa backar utan även när du leder cykeln! Elly Ride drivs av en stark Bosch-motor, har 10 exklusiva Shimano Deore-växlar och på styret finns en display med all info du behöver under cykelturen

  • Cube Reaction Hybrid Pro 400
  • Cube Reaction Hybrid HPA Pro 400 är drömmen för dig som letar efter en mountainbike med den där lilla extra kraften. Den kommer nämligen utrustad med en Bosch motor och ett kraftfullt 400Wh batteri. Detta tillsammans med Shimano Deore 10-speed växlar så kommer du klara dig galant i alla situationer när du flyger genom naturen.

Köpa Cube elektrisk cykel online

Att investera i en fin elcykel är ett stort beslut. Vi vill såklart att du ska vara helt trygg i ditt val innan du klickar hem din favorit. Använd dig gärna av vår storleksguide för att vara säker på att cykeln passar. Använd dig också gärna av alla våra filter till vänster du kan välja mellan olika körpositioner eller vart på cykeln du föredrar att ha motorn till exempel. Självklart är även vårt eminenta kundservice-team alltid redo att svara på alla dina frågor så att du alltid kan känna dig helt säker i ditt val.