Cube Access WLS

(13) 13 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Crescent Access

Crescent Access finns i många olika modeller och storlekar och detta är för att du ska kunna hitta en för just dina behov och mål. Alla Access cyklana är gjorda efter den kvinnliga anatomin. Många kvinnor har kortare armar och överkropp och dessa cyklar har tagit hänsyn till det. Hardtail som betyeder att det är dämpning fram på cykeln. Denna dämpning gör att skakningar och ojämna underlag inte påverkar cyklingen och du får bättre kontroll över cykeln i de situationerna. En perfekt cykel för de som vågar och gillar att cyklaoff-road. Ingen utmaning kommer att vara för liten eller för stor, du har en modell för vilket syfte du än har. Har du några frågor om vilken som du ska välja så kontakta gärna kundservice så kan de hjälpa dig.