Crescent racercyklar

(11) 11 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Crescent racercyklar

Crescent racercykel

Crescent är svensk kvalité som har funnits i över hundra år och är rustade för de väderförhållanden som kan råda här Sverige. Från fabriken i Varberg kommer dessa skönheter och kunskapen om alla komponenter och det senaste som finns på cykelmarknaden. Om Bianchi är kända för sina celeste-färgade cyklar så har Crescent fått orange som sitt signum.

Racercyklar är tillverkade för att du ska kunna cykla snabbt, allt för att det ska pressa bort luftmotståndet. Ramen, sadeln, däcken och handtagen är alla tillverkade för att du ska kunna komma upp i så höga hastigheter som möjligt.

Vill du ha en cykel för träningen eller för tävlingar så har Crescent det. Är du inte lika seriös eller kommer du inte vara ute och cyklar så ofta så har Crescent racercyklar för dig med. Det har fortfarande bra komponenter som gör att du inte behöver tumma på kvalitén. Tävlingscyklarna är lite vassare då de är tillverkade för att tjäna in sekunder på tävlingarna och som gör att du kan vara med och slåss om guldet.

Crescent har även andra cyklar i sitt sortiment, här nedan kan du se några av dem:

  • Crescent elcyklar
  • Crescent MTB
  • Crescent klassiska cyklar
  • Vill du ha hjälp

    Att välja cykel är svårt och det blir inte lättare när det finns en stor uppsjö av cyklar. Det finns tävlingscyklar, mountainbike, hybridcyklar och stadscyklar. Efter att du valt vilken cykelmodell du ska ha så är det viktigt att veta vilka komponenter som cykeln ska utrustas med. Att ha rätt komponenter kommer göra att din cykling blir roligare.

    Har du svårt att välja eller känner dig osäker på att det är rätt cykel så kan du kontakta vår kundtjänst. De är specialister på cyklar och de hjälper dig genom hela processen så att det blir lättare för dig och du kan känna dig säkrare när du beställer en cykel hos oss på HelloRider