Crescent racercyklar

(2) 2 Produkter hittades

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Crescent racer

Crescent racer

Crescent är svensk kvalité som har funnits i över hundra år och är rustade för de väderförhållanden som kan råda här Sverige. Från fabriken i Varberg kommer dessa skönheter och kunskapen om alla komponenter och det senaste som finns på cykelmarknaden. Om Bianchi är kända för sina celeste-färgade cyklar så har Crescent fått orange som sitt signum.

Racercyklar är tillverkade för att du ska kunna cykla snabbt, allt för att det ska pressa bort luftmotståndet. Ramen, sadeln, däcken och handtagen är alla tillverkade för att du ska kunna komma upp i så höga hastigheter som möjligt. En Crescent racer är inget undantag, aerodynamisk design och hög kvalité kan du vara säker på att du får när du köper en racercykel från Crescent.

Vill du ha en cykel för träningen eller för tävlingar så har Crescent racer för det. Är du inte lika seriös eller kommer du inte vara ute och cyklar så ofta så finns Crescent racer för dig med. Det har fortfarande bra komponenter som gör att du inte behöver tumma på kvalitén. Tävlingscyklarna är lite vassare då de är tillverkade för att tjäna in sekunder på tävlingarna och som gör att du kan vara med och slåss om guldet.

Andra cykelmodeller

Är du inte bara på jakt efter en Crescent racer? Crescent har självklart även andra cykelmodeller i sitt sortiment, här nedan kan du se några av dem:

  • Crescent elcyklar
  • Crescent MTB
  • Crescent klassiska cyklar
  • Vill du ha hjälp

    Att välja cykel är svårt och det blir inte lättare när det finns en stor uppsjö av cyklar. Crescent producerar racer, mountainbikes, hybridcyklar, stadscyklar och mycket mer. Efter att du valt vilken cykelmodell du ska ha så är det viktigt att veta vilka komponenter som cykeln ska utrustas med. Att ha rätt komponenter kommer göra att din cykling blir roligare.

    Har du svårt att välja eller känner dig osäker på att det är rätt cykel så kan du kontakta vår kundtjänst. De är specialister på cyklar och de hjälper dig genom hela processen så att det blir lättare för dig och du kan känna dig säkrare när du beställer en cykel hos oss på HelloRider