Crescent elcyklar

(16) 16 Produkter hittades
Elcyklar

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Elcyklar av hög kvalité!

Crescent erbjuder ett brett sortiment av elcyklar. Vare sig det gäller korta resor i bekvämt tempo, eller utmaningar under längere turer med högre hastighet och mer kuperad terräng, så finns det en Crescent-elcykel som passar dina behov. När du ska välja cykeltyp och motorsystem är det viktigt att veta om vilka krav du har på cykeln och vad du kommer använda den till. En Crescent-elcykel har antingen en av fyra olika batteri/motorsystem, beroende på modell:

  • BOSCH ACTIVE: Harmoniskt stöd som gör vardagscykling och touring roligare och enklare. Perfekt för cyklister som vill njuta under resorna!
  • BOSCH PERFORMANCE: Ett kraftfullt system med mycket energi och momentum. Passar till kuperade vägar och längre resor samt ger bra stöd till off-road åkning!
  • E-GOING: Möjlighet att väja mellan tre olika batterityper med olika storlekar och prestanda beroende på ditt behov.
  • SHIMANO STEPS: Shimanos egna elsystem med unika funktioner som bl.a. automatisk växling. Starkt motorsystem, men designat för enklare vägunderlag som asfalt och grusväg.

Köp din Crescent-elcykel online

Vi strävar efter att alltid kunna erbjuda dig de senaste och mest populära Crescent-modellerna online. När du handlar hos Hellorider kan du bekvämt och trygg klicka hem din favorit Crescent-elcykel från ditt hem, och få den färdigmonterad direkt till din dörr. Nu slipper du stressa på stan och trängas i en butik, utan kan smidigt och bekvämt undersöka vårt utbud från ditt hem. Det är även tidsbesparande att beställa en Crescent-elcykel eller en annan cykel online, istället för en fysisk butik.

Oroa dig inte, vi erbjuder en trygg beställning med både prisgaranti och 30-dagars öppet köp när du köper en Crescent-elcykel eller en annan modell. Du kan trygg och bekvämt klicka hem din favorit!

Vi hjälper dig

Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera mellan cyklarna utefter dina preferenser så att du har större chans att hitta precis det du letar efter. Vill du ha ytterligare hjälp att välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Om du inte hittar en Crescent-elcykel för dig kan du säkert hitta en annan favorit bland vårt övrigt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.

När du köper en cykel från Hellorider monterar och justerar våra cykelexperter alla komponenter till perfektion för att säkerställa högsta kvalitet på din Crescent-elcykel eller övrig modell. Priset behöver du aldrig oroa dig över, vi har nämligen lägsta prisgaranti på alla våra cyklar!