Crescent cyklar

(134) 134 Produkter hittades
Crescent Cyklar

Rutnät Lista

spara 25%

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel. Skulle du hellre vilja få cykeln levererad till vår butik i Stockholm är det självklart också möjligt.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Crescent cyklar

Crescent

Crescent är en av Sveriges äldsta och traditionella cykelmärken. Ända sen början av 1900-talet har Crescent försett Sveriges befolkning med tåliga, klassiska och vackra cyklar som är gjorda för de nordiska väderförhållandena. Vi har ett brett utbud av Crescent cyklar; allt ifrån de högteknologiska race och MTB utbudet till de mer traditionella stads- och sportcyklarna hela vägen till dem otroligt vackra Classic cyklarna! Här kommer du garanterat hitta något som uppfyller alla dina krav och det finns något för alla i familjen. Självklart är alla serier de senaste och fräschaste modellerna från Crescent fabriken i Varberg.

Se ett par exempel på Crescent cyklar nedanför:

 • Crescent Lotta Classic
 • Crescent Rimfaxe 27.5 tum Expert

Crescent elcyklar

Elcykel sortimentet ifrån Crescent blir större och större. Här erbjuds massor av sport, klassiska och stadscyklar med elassistans. Lite kraft i pedalerna krävs ifrån dig med, men med en elmotor som klarar upp till 25km/h så blir alla förhållanden mycket enklare att cykla igenom!

Se ett par exempel på modeller nedanför:

 • Crescent Elwin City
 • Crescent Eli Hybrid

Crescent 2017

Crescent har för denna säsongen byggt upp ett starkt sortiment av cyklar till alla åldrar, ändamål och äventyr. Här på sidan kan se allt tillsammans med enkla filtrerings verktyg i menyn till vänster.

Se ett par exempel på modeller nedanför:

 • Crescent Njord 2017
 • Crescent Bjarke 2017
 • Vi hjälper dig

  Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera mellan cyklarna utefter dina preferenser så att du har större chans att hitta precis det du letar efter. Vill du ha ytterligare hjälp att välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Om du inte känner att en Crescent cykel är för dig kan du säkert hitta en annan favorit bland vårt övrigt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.

  När du köper en cykel från HelloRider monterar och justerar våra cykelexperter alla komponenter till perfektion för att säkerställa högsta kvalite. Priset behöver du aldrig oroa dig över, vi har nämligen lägst prisgaranti på alla våra cyklar! Detta gäller förstås även cyklar från Crescent.