Crescent cyklar

(23) 23 Produkter hittades
Crescent Cyklar

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Crescent – äkta svensk kvalitet!

Crescent

Crescent är ett svenskt kvalitetsmärke som erbjuder framtidens cyklar idag. Märket har producerat cyklar av världsklass sedan 1900 på den svenska västkusten. Något unikt med Crescent är att de tillverkar cyklar som faktiskt är anpassade för svenska förhållanden, så när du investerar i en Crescent-cykel så kan du vara säker på att få en cykel som kommer hålla både i vått och torrt.

Crescent-cyklar har setts både i cykel-VM och Vätternrundan, exempelvis guldmedaljören Harry Snell cyklade över mållinjen på en cykel från Crescent under cykel-VM. Oavsett om du tränar för att ta guld i cykel-WM, eller bara vi ha en läcker pendlar cykel, så kan du lita på att en cykel från Crescent kommer ta dig dit du vill många år framöver. Crescent tillverkar cyklar för alla cykelbehov och bakom varje cykel massor med tid och kunskap!

Utvecklingen och produktionen av en cykel från Crescent sker i deras fabrik som ligger i Varberg. Där arbetar ett erfaret team som ständigt strävar att ta fram de mest optimala ramarna och nytänkande designer. Det är inte konstigt att Crescent är en av de ledande tillverkarna av stadscyklar, elcyklar, mountainbikes och racercyklar.

Crescent: populära favoriter

Om du är intresserad av en fantastisk allround cykel framtagen med lägre insteg för damer, rekommenderar vi att du kollar in Åkulla-serien från Crescent. Den upprätta körpositionen ser till att du får utmärkt uppsikt över din omgivning och navigera din omgivning utan problem. Dessutom är Crescent-cyklarna från Åkulla-serien riktigt läckra och låter dig glida genom stadskärnan i stil!

Söker du en sportcykel kan vi rekommendera Rask-serien, Modig-serien och Deca-serien. Rask och Modig-serien är mountainbikes med riktigt moderna komponenter. Crescent-cyklarna från dessa två serier klarar av alla möjliga typer av underlag utan några problem. Maxa, Giga och Deca-serien passar dig som är ute efter en racer från Crescent. Med sportig körposition är det cyklar som är gjorda för att utmana gränser och slå fartrekord. Lättviktiga ramar i kolfiber gör att du enkelt och snabbt kan komma upp i högre hastigheter. Mindre motstånd och förbättrad navigationskapacitet ger dig möjligheten att komma upp i väldigt höga hastigheter.

Är du intresserad av en stadscykel med goda transportmöjligheter, rekommenderar vi att du tar en närmare titt på följande Crescent-serier: Ella, Holma och Rissa för damer, samt Boge, Elwin och Tarfek för herrar.

Samma service online som offline

Om köper en Crescent-cykel från oss på nätet så får du självklart samma service och villkor som när du köper en cykel i butik. Detta innebär att du alltid får lägst prisgaranti på din beställning och 30-dagars öppet köp. Om du mot förmodan skulle vara missnöjd med ditt köp eller om du har hittat en ny cykel så kan du tryggt och smidigt lämna tillbaka din cykel/byta ut den. När du klickar hem en cykel så levereras den dessutom färdigmonterad direkt till din dörr, härligt va?