Crescent cyklar

(103) 103 Produkter hittades
Crescent Cyklar

Rutnät Lista

spara 25%

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Crescent cykel

Crescent

Kunskap och tradition

Mycket tid och kunskaper ligger bakom en Crescent cykel. Kunskapen och erfarenheten hos konstruktörerna som utvecklar ramarna och den geometriska sammansättningen gör att varje cykel har kapaciteten att rulla tusentals mil i nordiska förhållanden. Märket är ett av Sveriges äldsta och traditionella med rötter hela vägen tillbaka till 1894. Ramen till din cykel utvecklas och testas i fabriken i Varberg där de utsätts för vind, regn, sol och snö – allt för att utsätta dem för det nordiska klimatet och förhållandena.

Vi har modellen för dig

Här på HelloRider har vi Crescent herrcykel såväl som damcykel. Från 7 växlar hela vägen upp till 20 växlar. Missa inte att kolla in märkets elcyklar – med Regeringens elcykelpremie får du 25% av pengarna tillbaka!

Se ett par exempel på modeller nedanför:

  • Crescent herrcyklar
  • Crescent damcyklar
  • Crescent elcyklar
  • Vi hjälper dig

    Oavsett om du är en nybörjare eller en expert när det kommer till cyklar så brinner vi för att ge dig vad du önskar utifrån dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera dig utefter dina preferenser. Detta kommer öka chansen att hitta precis det du letar efter!

    Vill du ha ytterligare hjälp i ditt val är du varmt välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Om du inte lyckas hitta en perfekt modell som passar dig, kan du leta efter din favorit i vårt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.

    När du köper en cykel från oss på HelloRider monterar vi och justerar alla olika cykelkomponenter till perfektion för att kunna säkerställa högsta kvalité. Priset behöver du aldrig oroa dig över för vi har alltid lägst prisgaranti!