Crescent cyklar

(67) 67 Produkter hittades
Crescent Cyklar

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Crescent cykel

Crescent

Bakom en Crescent cykel ligger massvis med tid och kunskap. På den svenska västkusten har cykelmärket producerat och tillverkat cyklar speciellt utformade och framtagna för nordiskt klimat. Speciellt fokus ligger på själva cykelns ram hos Crescent. Din cykelram från Crescent ska hålla och fungera för dig i tusentals mil, över årtionden, och kunna uthärda vind och väder. Utvecklingen och produktionen sker i Varberg på fabriken. Där arbetar och tillverkar ett erfaret team av konstruktörer ramarna med bland annat optimal vridstyvhet och vikt. Den geometriska sammansättningen beror på vem som ska sitta på sadeln och hur cyklen ska användas. En ram utformad för en klassisk damcykel skiljer sig mycket från en tävlingsram när det kommer till många olika funktioner som exempelvis luftmotstånd.

En Crescent cykel kommer i olika modeller och former. Från stadscyklar, elcyklar, mountainbikes, racercyklar, hybridcyklar, retrocyklar och barncyklar. Garanterat med alla modellerna är dock det svenska hantverket, klassisk design och att cykeln kommer hålla en lång tid framöver. Cyklarna besitter alla starka och tåliga komponenter med genomtänkt utformad geometri.

Om du är intresserad av en fantastisk allround cykel framtagen med lägre insteg för damer, rekommenderar vi att du kollar in Åkulla-serien. Den upprätta körpositionen ser till att du får utmärkt uppsikt över din omgivning och navigera din omgivning utan problem. Söker du en sportcykel kan vi rekommendera Maxa-serien. Sportig körposition och en cykel som är gjord för att utmana gränser och slå fartrekord. Lättviktiga ramar i kolfiber gör att du enkelt och snabbt kan komma upp i högre hastigheter. Mindre motstånd och förbättrad navigationskapacitet ger dig möjligheten att komma upp i väldigt höga hastigheter. Är du intresserad av en stadscykel med goda transportmöjligheter, rekommenderar vi att du tar en närmare titt på Tove och Alma för damer, samt Castor och Boge för herrar.

En Crescent elcykel är ett jättebra alternativ som transportmedel. Du kan behålla en aktiv och hälsosam livsstil samtidigt som du är med och bidrar till ett bättre klimat och miljö för oss alla. En elcykel gör att du kan cykla längre och snabbare än en vanlig cykel på grund av det aktiva stödet från elmotorn. Vi rekommenderar de populära modellerna Ella med lågt insteg, och Elwin med högre insteg. Kolla gärna in våra andra cyklar.