Cortina cyklar

(26) 26 Produkter hittades
Utförsäljning

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Cortina cykel

Cortina

En Cortina cykel är perfekt för dig som vill vara unik och skilja dig från andra när det kommer till stil och mode. Märket är känt för att överföra de senaste trenderna inom mode och interiör till deras olika modeller. Man kan se hur en cykel från märket influeras av trender från några av världens mest kända modestäder som Paris, New York och London. Dessa olika influenser tar form i val av färger, mönster och i de slående detaljerna. En cykel från detta märket står verkligen ut bland folkmängden.

Märket producerar många av mest unika cyklarna på marknaden. En blandning av klassisk design och dagens teknik tillsammans med inflytande från de senaste trenderna inom mode och interiör gör att en Cortina cykel garanterat ger en unik och spännande upplevelse.

Cortina elcykel

En Cortina elcykel med ett eldrivet motorsystem kommer dessutom att hjälpa dig i exempelvis din pendling eftersom det aktiva stödet gör att du kan cykla längre och snabbare, med mindre ansträngning. Elcyklarna har samma egenskaper som de vanliga cyklarna. Stabila och säkra men även färgglada och snygga. Tre olika typer av motorsystem beroende på vilken cykelmodell, och du kan även välja mellan olika storlekar på batteriet. En större kapacitet på batteriet ger en längre räckvidd mellan laddningar.

Om du är intresserad av en cykel med ett klassiskt utseende och goda transportmöjligheter med pakethållare både bak och fram, så rekommenderar vi U4-serien. Modellerna kommer med både högre och lägre insteg samt i flertalet olika färger. Söker du en klassisk stadscykel kan vi rekommendera U1-serien. Enkelheten hos komponenterna gör att cykeln inte kräver något större underhåll. Prisvärdigt alternativ som inkluderar alla funktioner du som cyklist kan tänkas behöva såsom pakethållare, belysning, skärmar, lås och mer. Ramen i stål ger en robusta och rejäl känsla till dessa modeller. Söker du något mer geometriskt spännande? Då kan vi rekommendera Chrono-serien. När det kommer till en Cortina elcykel kan vi rekommendera E-Yoya med kraftfull prestanda, lågt insteg och god batterikapacitet. stadscykel kan vi rekommendera U1-serien. Enkelheten hos komponenterna gör att cykeln inte kräver något större underhåll. Prisvärdigt alternativ som inkluderar alla funktioner du som cyklist kan tänkas behöva såsom pakethållare, belysning, skärmar, lås och mer. Ramen i stål ger en robusta och rejäl känsla till dessa modeller. Söker du något mer geometriskt spännande? Då kan vi rekommendera Chrono-serien. När det kommer till en Cortina elcykel kan vi rekommendera E-Yoya med kraftfull prestanda, lågt insteg och god batterikapacitet.