Cortina cyklar

(123) 123 Produkter hittades

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Cortina cyklar

Cortina

Fängslande design på unika modeller utgör kärnan för en Cortina cykel. På 70-talet var Cortina ett stark cykelmärke med fokus på vardagliga och bekväma cyklar med snygga designer men under de senaste åren har Cortina vuxit till ett typiskt livsstils märke och levererar idag några av marknadens mest unika cyklar. Blandningen av den klassiska geometrin och designen tillsammans med dagens teknik och material skapar dessa unika cyklar med stark utstrålning. Från praktiska transportcyklar, bekväma stadscyklar, härliga klassiker och hela vägen till moderna pendelcyklar - du hittar alltid något som passar i ditt samhäller under märket Cortina.

Dessutom har Cortina på senare tid försökt gå tillbaka till rötterna inom cykledesign. Så som de såg ut förr i tiden, när bagare och slaktare transporterade varor och ordrar på en Cortina cykel, därav den speciella designen du ser på cyklarna.

HelloRider har en brett utbud av modeller. Här nedan kan du se några olika kategorier på Cortina cyklar:

Vi hjälper dig

Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera mellan cyklarna utefter dina preferenser så att du har större chans att hitta precis det du letar efter. Vill du ha ytterligare hjälp att välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Om du inte känner att en Cortina cykel är för dig kan du säkert hitta en annan favorit bland vårt övrigt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.

När du köper en cykel från HelloRider monterar och justerar våra cykelexperter alla komponenter till perfektion för att säkerställa högsta kvalite. Priset behöver du aldrig oroa dig över, vi har nämligen lägst prisgaranti på alla våra cyklar! Detta gäller förstås även Cortina cyklar.