Citybikes

(37) 37 Produkter hittades

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Citybikes

Citybike

En citybike, eller stadscykel, är en smidig och smart cykel som tar dig snabbt och enkelt till och från arbetet, skolan eller fritidsintressen. De är byggda för att högt tempo tack vare sina smala däck och du har alltid en bekväm och lätt framåtböjd körställning för att minska vindmotståndet. Citybikes är en av de mest populära cykelmodellerna och därför har vi på HelloRider ett stort urval av olika märken och modeller. Fler eller färre växlar – ut- eller invändiga, med eller utan pakethållare, modern eller klassisk stil. Ett tips är att välja en citybike utan pakethållare för att få ned vikten ytterligare. Alternativen är många och hos HelloRider finner du helt säkert den modell som passar dig bäst!

Citybike serier

Alla märken har sina egna serier av citybikes och på HelloRider har vi alltid de mest populära modellerna, bland annat:

 • Crescent Citybikes
 • Monark Citybikes
 • Våra mest populära citybike modeller

  Citybikes är otroligt populära standardcyklar tack vare funktionalitet, kvalitet och pris, här nedan ser du några av våra mest populära modeller:

 • Crescent Boge Cassic
 • Crecent Tove City
 • Vi hjälper dig

  Är du sugen på att handla en cykel över nätet men är lite osäker på din storlek? Lugn, vi kan hjälpa dig. Med vår unika ramstorleksguide möter du din kroppslängd tillsammans med din innerbenslängd, väljer vlken cykeltyp du är intresserad av och trycker på "beräkna"! Kan det bli enklare? Vi har också bifogat en tabell för en något mer generisk storleksguide om du inte skulle ha möjlighet att mäta dig.

  Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera mellan cyklarna utefter dina preferenser så att du har större chans att hitta precis det du letar efter. Vill du ha ytterligare hjälp att välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Om du inte hittat den perfekta citybiken här kan du säkert hitta en annan favorit bland vårt övrigt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.

  När du köper en cykel från HelloRider monterar och justerar våra cykelexperter alla komponenter till perfektion för att säkerställa högsta kvalite. Priset behöver du aldrig oroa dig över, vi har nämligen lägst prisgaranti på alla våra cyklar! Detta gäller förstås även för våra citybikes!