Citybikes

(47) 47 Produkter hittades

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Vad är en citybike?

Citybikes

En citybike, eller stadscykel som det även kallas, är en smidig och smart cykel som tar dig snabbt och enkelt till och från arbetet, skolan eller fritidsintressen. Citybikes är byggda för ett högt tempo tack vare sina smala däck och du har alltid en bekväm och upprätt körställning som ger dig en bra överblick över gatan. I regel har citybikes enkla och avskalade ramar, så tål enklare stötare och är slittåliga mot väder och vind.

Citybikes är, kort och gott, cyklar som passar de flestas cykelbehov! Oftast är citybikes utrustade med korgar, pakethållare, belysning och stänkskydd. Dessa extra specifikationer gör att vardagens påfrestningar inte är en match för citybikes, oavsett om det är mörkt, lerigt eller du måste bära tunga matkassar. Om du har hittat en cykel som du gillar men som saknar något extra, så kan du köpa till cykeltillbehör här.

Du som är ute efter en kvalitativ cykel, som funkar i stadsmiljö, pendling och som kommer hålla många år framöver ska definitivt spana in vårt utbud av citybikes!

Vårt utbud av citybikes

Citybikes är en av de mest populära cykelmodellerna och därför har vi på HelloRider ett stort urval av citybikes av olika märken och modeller, oavsett vad du skulle vara intresserad av. Fler eller färre växlar – ut- eller invändiga, med eller utan pakethållare, modern eller klassisk stil –- alternativen är många med vårt breda utbud av citybikes och vi är övertygade om att du kommer hitta en stadscykel som passar just dig!

Alla märken har sina egna serier av citybikes och på HelloRider har vi alltid de mest populära modellerna, bland annat:

 • Crescent Citybikes
 • Cortina Citybikes
 • Sensa Citybikes
 • Ramstorleksguide för citybikes

  Är du sugen på att handla citybikes över nätet men är lite osäker på din storlek? Lugn, vi kan hjälpa dig. Med vår unika ramstorleksguide möter du din kroppslängd tillsammans med din innerbenslängd, väljer vilken stadscykel du är intresserad av och trycker på "beräkna". Kan det bli enklare? Vi har också bifogat en tabell för en något mer generisk storleksguide om du inte skulle ha möjlighet att mäta dig. Nu behöver du aldrig undra vilken storlek du ska välja bland citybikes igen. Klicka här för att se vår ramstorleksguide!

  Vi hjälper dig!

  Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera mellan citybikes och andra cyklar utefter dina preferenser så att du har större chans att hitta precis det du letar efter. Vill du ha ytterligare hjälp att välja rätt bland våra citybikes och övriga cyklar är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Om du inte hittat din perfekta stadscykel här kan du säkert hitta en annan favorit bland vårt övrigt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena. Klicka här för att hela vårt utbud av cyklar!

  När du köper en stadscykel eller en annan cykel från HelloRider monterar och justerar våra cykelexperter alla komponenter till perfektion för att säkerställa högsta kvalité. Priset behöver du aldrig oroa dig över, vi har nämligen lägst prisgaranti på alla våra cyklar. Detta gäller förstås även för våra citybikes.