Brinckers Granville (8)

(8) 8 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, garanterar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Kampanj just nu:FRI FRAKT PÅ ALLA VUXENCYKLAR

Enkel service

Annars gäller gratis hemleverans på alla vuxencyklar samt barncyklar över 5000:- som inte är rabatterade. Billigare cyklar samt nedsatta cyklar har en leveranskostnad på 299:-

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel. Skulle du hellre vilja få cykeln levererad till våra butiker i Stockholm eller Malmö är det självklart också möjligt.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Binckers Granville

Brinkers Granville är en elcykel med moderna komponenter och som kommer i både en dam- och herrmodell. Denna cykel har fått den bästa motorn som finns på cykelmarknaden och har också högkvalitativa enheter som kommer göra cyklingen enklare och roligare. En komfortabel cykel för alla dina cykelturer. Perfekt när du ska till jobbet eller andra småärenden som du har. Med en elcykel kommer behöver du inte komma fram trött och svettig, du väljer själv vilken assistansnivå du vill ha. Elcyklar är precis som en ”vanlig” cykel, skillnaden är att du kommer att få extra kraft av motorn när du cyklar.Du kommer att cykla om alla och motvind eller en uppförsbacke kommer inte längre att vara jobbig. Vill du ha mer information om Brinckers Granville så kan du kontakta vår kundtjänst som du når via telefon, mail och chatt.