Brinckers

(25) 25 Produkter hittades
Brinckers

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Brinckers - holländska kvalité!

Brinckers Bretagne

Holländarna är smarta och händiga ingenjörer, speciellt när det kommer till cyklar. Deras passion för kvalité, design och prestanda har gjort Holland till en av de mest cyklande länderna i världen. Brinckers är ett högkvalitativt elcykelmärke med en härlig utstrålning, bekvämlighet och prestanda. Med Brinckers fastslår man enkelt att Holland är världens cykelmästare!

Vad som gör Brinckers elcyklar så unika är några enkla punkter i produktionsprocessen som har blivit översvämmade med passion och erfarenhet.

Brinckers elcyklar

En elcykel är ett underbart transportmedel. Det aktiva stödet från del eldrivna motorn gör att du enkelt kan ta dig an uppförsbackar och andra hinder på din väg framåt. Du kommer kunna cykla snabbare och längre med mindre ansträngning. Perfekt för pendlingen, men även för dig som önskar att cykla längre turer på helgerna.

Brinckers producerar innovativa och snygga elcyklar. Bekvämlighet är också en extremt viktigt aspekt och alltid i fokus under produktprocessen. Om du tycker om att göra något så ska du ju göra det så mycket du orkar och oavsett om du ska ut på korta turer varje dag eller ut på en längre cykelutflykt så är Brinckers cyklarna så bekväma att du har svårt att släppa styret. En Brinckers elcykel är utvecklad och producerat så att du alltid kan räkna med bästa kvalitet. Med deras specialister och servicepartners alltid tillgängliga kommer du kunna njuta av din Brinckers elcykel på bästa sätt.

Hög prestanda och bekvämlighet

Utstrålning som skiner starkare än solen! Brinckers elcyklar har fått höga krav på komponenterna för att kunna hålla den kvalité som utlovas. Selle Royal sadlar, läderhandtag, dynamo belysning och de dämpade framgafflarna är bara början. Allt från ramuppsättningen till minsta mutter har blivit noggrant utvalda och monterade för hand för att ge dig, inte bara en premium känsla när du kör cykeln, men också för att behålla samma känsla och kvalité under en lång tid framöver.

Prestandan har självklart också blivit trimmad för att kunna ge stöd och kraft under alla situationer. Utrustad med det senaste motorsystemen med innovativa och informativa LCD skärmar tillsammans med användarvänliga kontrollpaneler ergonomiskt placerade vid handtagen. Cyklarna har också blivit utrustade med starkare standardbatterier än många andra elcyklar på marknaden. Så du kan ta dig längre per laddning än någonsin tidigare! Självklart kan du fortfarande uppgradera till ännu starkare batterier om du behöver. Upp till 210km per laddning!

Brinckers Brooklyn

Söker du en klassiskt designad cykel som är ergonomiskt komfortabel och med lågt insteg kan vi rekommendera Brooklyn. Kanske det första du kommer märka här är den smarta ergonomiska utformningen på cykeln, utformad för att ge dig maximal trygghet och stabilitet på svenska vägar. Den extra säkerheten kommer ge dig större mod att ta ut svängarna och att pressa gränserna. Därför är det särskilt bra att Brooklyn har en kraftig motor och hela nio assistansnivåer. En av våra mest populära elcyklar, kanske för något så enkelt som dess praktiska cykelkorg.

Brinckers Granville

Möt Brinckers cykelserie Granville- snygga, smarta och framförallt funktionella elcyklar. Granville är utrustade lysen som är direkt kopplade till elcykelns batteri, vilket innebär att du inte längre behöver krångla med att byta batterier regelbundet. Du får även en stark och dessutom centrerad motor som kommer ge dig en rejäl avlastning på korta såväl som långa cykelresor. Det här är en cykel som kommer få dig att känna en kombination av frihet, trygghet, och stabilitet. Bland annat är styret och sadeln fjädrad vilket gör cykelresan mycket mer bekväm än på en vanlig cykel. Designen på Granville blandar klassiska inslag med högmodern elcykelteknologi vilket ger en tidlös cykel som du kan lita på i många år framåt.

Brinckers Bretagne

Mattlackerad, stötdämpande och modernt stilren elcykel med läderdetaljer och en motor placerad i vev-partiet för en så naturlig körupplevelse som möjligt; där har vi nya Bretagne i ett nötskal. Denna skönheten är perfekt för daglig pendling, shoppingrundor i stan eller cykelsemester på landet! Din fantasi sätter gränserna för mångsidigheten. Kanske en av de mest imponerande detaljerna: Brinckers Bretagne har en centrerad motor, vilket ger en extra kraft och bättre balans när du cyklar. Med högkvalitativa detaljer som intern kabeldragning, robusta och slitstarka komponenter samt full utrustning blir Bretagne M8 bästa valet för både njutbara cruising turer och högtrafikerade stadsgator!