Brinckers

(27) 27 Produkter hittades
Brinckers

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Brinckers

Brinckers Bretagne

Holländare är en uppfinningsrik nation som trots sin blyga befolkningsmängd upptäckte stora delar av världen. Exempelvis Australien, Nya Zeeland och grundade New york för över hundra år sedan. Dessutom ligger halva landet under havsytan men holländaren har hållit sig torra i århundranden. Den holländska resursfullheten ligger bakom den mentalitet som 150 år efter berättelsen om Hans brinker och diken, ledde till Brinckers födelse. Högkvalitativa elcyklar utrustade med allt som förväntas och samtidigt attraktivt prissatt.

En Brinckers elcykel är utvecklat och producerat så att du alltid kan räkna med bästa kvalitet. Med deras specialister och servicepartners alltid tillgängliga kommer du kunna njuta av din Brinckers elcykel på bästa sätt.

En elcykel är ett underbart transportmedel. Det aktiva stödet från del eldrivna motorn gör att du enkelt kan ta dig an uppförsbackar och andra hinder på din väg framåt. Du kommer kunna cykla snabbare och längre med mindre ansträngning. Perfekt för pendlingen, men även för dig som önskar att cykla längre turer på helgerna.

En Brinckers elcykel har en stilren holländsk design och alla modeller kommer utrustade med en lyxig LCD-skärm. De kommer utrustade med den senaste motorteknologin och standardkapaciteten på batteriet är dessutom högre än de flesta andra cykelmärkens.

Söker du en klassiskt designad cykel som är ergonomiskt komfortabel och med lågt insteg kan vi rekommendera Brooklyn-serien. Maximal trygghet och stabilitet tillsammans med kraftfull elmotor och hela nio stycken olika assistansnivåer. Föredrar du interna kabeldragningar som inte påverkar en elcykels utseende kan vi rekommendera Bretagne-serien. Lågt insteg och samma klassiska design och komfortabilitet. Granville-serien har samma låga insteg men tar ut svängarna med en olikartad design. Söker du en riktig retrocykel kan vi rekommendera Baker-serien. Pakethållare både fram och bak gör att du får riktigt bra transportsmöjligheter. Baker kommer i herr och dam modell med högt och lägre insteg.