Brinckers

(25) 25 Produkter hittades
Brinckers

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel. Skulle du hellre vilja få cykeln levererad till vår butik i Stockholm är det självklart också möjligt.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Brinckers

Brinckers Bretagne

Holländare är ett händigt folk. Trots deras blyga befolkningsmängd tog de sig ut och upptäckte världen för hundratals år sedan, Australien, Nya Zeeland och New York. Även fast halva landet är under vattenytan har de lyckats bemästra vattnets makter i århundraden. Holländare är uppfinningsrika, fokuserade och erfarna köpmän och det är med denna mentalitet som Brinckers skapades, 150 år efter historien om Hans Brinker. Brinckers signum är kraftfulla och högkvalitativa elcyklar med en rättvis prissättning. Brinckers är den holländska mentaliteten i ett nötskal: design, teknologi och handel.

Smart holländsk design

Alla Brinckers Elcyklar har en stilren holländsk design och alla modeller är utrustade med en stor och lyxig LCD-skärm.

Bäst prestanda

Brinckers Elcyklar är utrustade med den senaste motorteknologin och är därför 20-60% mer kraftfulla än övriga motorer. Kapaciteten på standardbatteriet är dessutom högre än de flestas.

Brinckers Brooklyn

Kanske det första du kommer märka här är den smarta ergonomiska utformningen på cykeln, utformad för att ge dig maximal trygghet och stabilitet på svenska vägar. Den extra säkerheten kommer ge dig större mod att ta ut svängarna och att pressa gränserna. Därför är det särskilt bra att Brooklyn har en kraftig motor och hela nio assistansnivåer. En av våra mest populära elcyklar, kanske för något så enkelt som dess praktiska cykelkorg.

  • Brinckers Brooklyn
  • Brinckers Bretagne M8 2016 Lågt insteg

    Helt ny på marknaden är också den utsökta Brinckers Bretagne M8 med en låg instegs ram. Den är utrustad med en ännu kraftfullare 80Nm motorsystem som är placerat i vevpartiet för en mjuk och bekväm åktur varje dag! Tillsammans med Shimano Nexus invändiga växelsystem blir varje kupering och sträcka till en riktigt barnlek! Dessutom är cykeln väldigt elegant designad (Holländsk design!) men den har också en otroligt bekväm geometri med lyxiga detaljer och ergonomisk körposition. Även efter flera kilometer kommer du fortfarande vilja fortsätta cykla - speciellt om vädret skiner lika mycket som cykeln själv!

  • Brinckers Bretagne M8 2016
  • Vi hjälper dig

    Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera mellan cyklarna utefter dina preferenser så att du har större chans att hitta precis det du letar efter. Vill du ha ytterligare hjälp att välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Om du inte känner att Brinckers har favoritcykeln för dig kan du säkert hitta en annan favorit bland vårt övrigt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.

    När du köper en cykel från HelloRider monterar och justerar våra cykelexperter alla komponenter till perfektion för att säkerställa högsta kvalite. Priset behöver du aldrig oroa dig över, vi har nämligen lägst prisgaranti på alla våra cyklar! Detta gäller förstås även cyklar från Brinckers.