Bottecchia cykel

(1) 1 Produkt hittades
Utförsäljning

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Bottecchia cykel

Cykelmärket Bottecchia grundades 1909 när Teodoro Carnielli såg talangen hos en ung cyklist med samma efternamn. När Ottavio blev mer och mer framgånsrik och hans namn blev känt och han blev erkänd som en av de bästa cyklisterna – valde Carnielli att sponsra cyklisten och i samarbete producera cyklar med hans namn på. Över tid har cykelmärket blivit välkänt över hela världen för deras design och tekniska innovationer.

En Bottecchia cykel reflekterar värderingarna som företaget står för. Alla modeller reflekterar passionen som cykelmärket står för när det kommer till cykling på två hjul. Den italienska designen och traditionen, tillsammans med elegans och hög prestanda är vad som kännetecknar en cykel från Bottecchia.

Professionell integritet, respekt, långvariga partnerskap, kvalité, forskning och innovation är de grundpelare som tillsammans skapar Bottecchia.

Om du söker eller är nyfiken på en hybridcykel så har vi modellen Lite Cross från märket. En cykel med lättviktig, prisvärdig, komfortabel och med en stilren design. Om du är intresserad av en mountainbike finns det flera olika modeller och varianter. Modellen MTB 108 är ett prisvärdigt alternativ med 29-tums hjul som ger dig bättre markkontakt. Utrustad med dämpad framgaffel, 21-växlar och V-bromsar. Elegant design har även modeller som MTB 125 och MTB 116. Är du ute efter en retrocykel har märket producerat två olika cyklar i med vacker klassisk design. Fixie Vintage och Fixie Hashtag kommer i olika läckra färgkombinationer som verkligen kommer vända på huvuden. Dessa retrocyklar har ramar i aluminium för att göra de lättviktiga och utrustade med single-speed, vilket innebär att cykeln inte har några växlar. Dessutom utrustad med fälgbromsar som enkelt kan plockas av om det önskas, för att ge cykeln en ännu lättare vikt. Väldigt klassiska cyklar till både utseende och funktion. Med färre komponenter är det mindre risk för att en modell som de här går sönder, och för att material ska behöva bytas ut.

En cykel från detta märke är gjord i Italien med en professionell tillverkningsprocess, högkvalitativa material och innovativ teknologi. Alla cyklar är designade och planlagda i Italien för att försäkra hög kvalité och prestanda för varje typ av ram.