BMC cyklar

(6) 6 Produkter hittades
Utförsäljning

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

BMC cykel

BMC är ett premium Schweiziskt cykelmärke grundat 1994. De har sitt högkvarter i Grenchen, Schweiz och deras cyklar är av högsta standard när det kommer till kvalité, design och tillverkning. Märket är välkänt inom cykelvärlden då de har försett flera av världens toppatleter inom cykling med cyklar, och stått för vinster inom bland annat Tour de France. Märket investerar mycket tid och forskning för konstant utveckla sina produkter och leverera högkvalitativa cyklar. Produktionsprocessen av varje cykel hålls hemlig för att se till att varje cykel är konkurrenskraftig och presterar på absoluta toppnivå.

Karaktär och egenskaper

En BMC cykel karaktäriseras av enastående prestanda, smart design, flexibilitet och precision. Modellerna är speciellt framtagna för att åka snabbt och ge massvis med körglädje. En maximerad stil och ultimat design för att nå topphastigheter. Interna kalbeldragningar och skivbromsar gör att du får grym funktion och behåller bästa form.

Om du är intresserad av en hybridcykel rekommenderar vi att du kollar in Alpenchallenge-serien. Designade för snabba hastigheter och med framåtböjd sportig körposition, kommer denna serie i flera olika modeller i diverse olika prisklasser. Alla med olika läckra färgkombinationer. Är du intresserad eller nyfiken på en mountainbike så har BMC flera riktigt bra alternativ. Speedfox-serien och Trailfox-serien erbjuder cyklar med otrolig teknik och enastående prestanda. En BMC elcykel som Trailfox AMP TWO 2018 är elcykeln för dig som älskar långa distanser och vacker natur. Otroligt kapabel för stigningar uppåt och för stigningar nedåt. Oftast med dämpad framgaffel, utvändigt växelsystem med grym växling och precisa bromsar. En elcykel är jättebra för den kan erbjuda dig ett stöd så att du kan cykla längre och snabbare, utan att du behöver oroa dig för att du inte orkar cykla hela vägen hem sedan.

Sammanfattningsvis så levererar detta BMC proffsiga cyklar och elcyklar som är utformade och framtagna för snabba hastigheter och nya äventyr. Mycket tid och ansträngning står bakom produktionen av dessa cyklar. Kolla gärna in vårt sortiment – vi kanske har precis den cykel du har letat efter!