Bianchi racercyklar (6)

(6) 6 Produkter hittades

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Bianchi racercyklar

Bianchi är kända för sina racercyklar och främst då deras celeste-färgade racercykel. Det är cykelhistoria från Milano där de startade redan år 1885 och har rullat på de italienska landvägarna i många år nu. Deras cyklar är tillverkade för alla cyklister, från de som är nybörjare till experter.

Bianchi racercyklar och racercyklar överlag är gjorda för att cykla snabbt. Däcken, sadeln, ramen och handtaget är utformade för att det ska gå så snabbt som möjligt att komma fram. De smala däcken gör att du kan komma upp i höga hastigheter och ramen är också utformningen för aerodynamiken. Även sadeln och handtaget har formen så att du ska kunna vara rörlig och klara av längre sträckor och för att cykla snabbt. Allt är gjort för att du ska få komma upp i så hög hastighet som du kan.

Bianchi racercykel har inte bara sina celeste-cyklar utan de kommer i olika färger och har alla komponenter som du behöver när du är ute på landsvägarna. Fördelar med att ha en racercykel är att du kommer känna skillnaden när du är ute och cyklar. Vill du känna vinden i ansiktet och se landskapet swisha förbi så ska du ha racercykel.

Bianchi tillverkar mer än racercyklar , här är några andra av deras modeller:

  • Bianchi mountainbike
  • Bianchi elektriska mountainbike
  • Bianchi hybridcyklar
  • Vi hjälper dig

    Att välja cykel och alla komponenter som finns så kan det vara svårt att veta vilken som passar just sin åkstil. Det är mycket att ta hänsyn till men vår kundtjänst med specialister på cyklar hjälper dig att hitta den cykel som kommer att passa dig bäst. Du når dem via telefon, mail eller chatt.