Bianchi racercyklar (30)

(30) 30 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, garanterar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Vi levererar hem till din dörr

Enkel service

Du har alltid gratis hemleverans på alla vuxencyklar samt barncyklar över 5000:- som inte är rabatterade. Billigare barncyklar samt nedsatta cyklar har en leveranskostnad på 299:-

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel. Skulle du hellre vilja få cykeln levererad till vår butik i Stockhom är det självklart också möjligt.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Bianchi racercyklar

Bianchi är kända för sina racercyklar och främst då deras celeste-färgade racercykel. Det är cykelhistoria från Milano där de startade redan år 1885 och har rullat på de italienska landvägarna i många år nu. Deras cyklar är tillverkade för alla cyklister, från de som är nybörjare till experter.

Bianchi racercyklar och racercyklar överlag är gjorda för att cykla snabbt. Däcken, sadeln, ramen och handtaget är utformade för att det ska gå så snabbt som möjligt att komma fram. De smala däcken gör att du kan komma upp i höga hastigheter och ramen är också utformningen för aerodynamiken. Även sadeln och handtaget har formen så att du ska kunna vara rörlig och klara av längre sträckor och för att cykla snabbt. Allt är gjort för att du ska få komma upp i så hög hastighet som du kan.

Bianchi racercykel har inte bara sina celeste-cyklar utan de kommer i olika färger och har alla komponenter som du behöver när du är ute på landsvägarna. Fördelar med att ha en racercykel är att du kommer känna skillnaden när du är ute och cyklar. Vill du känna vinden i ansiktet och se landskapet swisha förbi så ska du ha racercykel.

Bianchi tillverkar mer än racercyklar , här är några andra av deras modeller:

 • Bianchi mountainbike
 • Bianchi elektriska mountainbike
 • Bianchi hybridcyklar
 • Vi hjälper dig

  Att välja cykel och alla komponenter som finns så kan det vara svårt att veta vilken som passar just sin åkstil. Det är mycket att ta hänsyn till men vår kundtjänst med specialister på cyklar hjälper dig att hitta den cykel som kommer att passa dig bäst. Du når dem via telefon, mail eller chatt.

  Jämför produkter Avmarkera alla Total översikt
  • Ta bort denna artikel Brinckers Bretagne M8 Lågt insteg
   Winnaar E-bike Test Standard pris 25999,- Fri frakt!
   Försäkringsgodkänd
   Ja
   Tillgängliga storlekar
   49, 53, 57 cm
   Motorsystem
   Bafang
   Räckvidd
   210 km
  • Lägg till en produkt för att jämföra
  • Lägg till en produkt för att jämföra