BH cyklar

(3) 3 Produkter hittades
Glöm elcykelpremien

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

BH cykel

Cykelmärket BH har en historia över 100 år, och fortsätter att bygga vidare kring de värderingar företaget grundades på. Innovation, forskning och teknisk utveckling med socialt och miljövänligt ansvar, tillsammans med franförallt en passion för cykling är de grundpelare och värderingar som företaget bygger vidare på. Sportiga, aktiva och hälsosamma produkter som erbjuds till alla.

En BH elcykel eller cykel karaktäriseras av sportiga, häftiga och snabba cyklar som ger massvis med körglädje. Många olika modeller från flera olika serien, som i sin tur är speciellt framtagna och utvecklad för olika sorters ändamål. Alla modeller har garanterat häftig design med grymma färgmönster-och kombinationer.

En elcykel är ett bra val av transportmedel och alla modeller är framtagna med modern design och kraftfull prestanda som gör att du får en elcykel som kan ta dig långt och som i de flesta fall kan klara av olika terrängar utan problem.

Modeller

En BH elcykel kommer i flera olika modeller och serier. Vi rekommenderar flera modeller ur Evo-serien när det kommer till stadscykling. Elcyklar som Evo City Wave, Evo Eco, Evo City Pro och Evo Street Pro. Det finns även flera cross country modeller i Evo-serien som definitivt förtjänar en närmare titt. Rebel-serien har mer sportigare alternativ som Rebel Gravel – X med en framåtböjd körposition. Dessutom finns ett intressant och smidigt alternativ till stadskörning och pendlingen i Rebel Volt Lite. Sedan har vi det extremt sofistikerade elcyklarna från Atom X-serien med en otrolig prestanda och otroliga komponenter. Från serien EasyGo hittar vi väldigt prisvärdiga alternativ som EasyGo Street och 1909 Wave, tillsammans med prisvärdiga och mer sportigare versionerna Race och Cross. Den som är intresserad av att cykla på ojämn terräng rekommenderar vi Big Bud till med sina tjocka däck.

BH elcykel står för proffsiga modeller med aggressiva linjer och coola färgmönster. Modern seriös teknik ger kraftfull prestanda och du kan lita på att alla produkter är sportiga och aktiva.