Batavus cyklar (1)

(1) 1 Produkt hittades
Batavus

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Batavus cyklar

Batavus cykel

Batavus cyklar har funnits i över ett sekel och har genom alla dessa år levererat högkvalitativa cyklar från den egna fabriken i den holländska staden Heerenveen. Med en Batavus cykel kan du alltid förvänta dig en väldigt hög grad av komfort och prestanda. Alla cyklar från Batavus är utvecklade, designade och tillverkade av proffs som verkligen älskar cyklar. Här ligger fokus på stil, design och kvalitet. Alla cyklar har en tidlös känsla, med modern design och moderiktiga färger, samtidigt som många cyklar har ett nostalgiskt och klassiskt tema. Batavus Sverige samarbetar med ett antal utvalda designers vilket resulterar i ständigt moderna och stilriktiga cyklar. 

Hitta din Batavus favorit

Eftersom alla cyklar från Batavus är högkvalitativa kan du fokusera på att hitta vilken design och utstrålning som passar dig bäst. Det är därför viktigt att hitta just den cykeln som passar din individuella stil. Listan av läckra Batavus modeller är lång och det finns allt från den klassiska stadscyklen till de mer moderna elcyklarna som har en eldriven motor. Motorn hjälper till så att du kan komma fram till ditt mål utan att vara svettig eller trött. Här är nedan följer ett urval av våra favoritmodeller:

  • Batavus Cambridge 2016 Dam
  • Batavus Stratos Royal E-go 2016
  • Batavus Allegro E-go 2016 Dam
  • Batavus Torino Royal E-go 2016 Dam

Vi hjälper dig

Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera mellan cyklarna utefter dina preferenser så att du har större chans att hitta precis det du letar efter. Vill du ha ytterligare hjälp att välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Om du inte känner att Batavus har favoritcykeln för dig kan du säkert hitta en annan favorit bland vårt övrigt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.

När du köper en cykel från HelloRider monterar och justerar våra cykelexperter alla komponenter till perfektion för att säkerställa högsta kvalite. Priset behöver du aldrig oroa dig över, vi har nämligen lägst prisgaranti på alla våra cyklar! Detta gäller förstås även cyklar från Batavus.