Batavus elcyklar

(18) 18 Produkter hittades
Batavus

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Batavus elcyklar

Batavus elcykel

Cykelvarumärket Batavus har funnits I mer än hundra år och tillverkar högkvalitativa cyklar från fabriken I Holland. De senaste och populära cyklarna är elcyklarna och det är något Batavus har tagit tillvara på och framställer. Samma som deras ”vanliga” cyklar så är elcyklarna gjorda för bästa komfort och bekvämlighet och har samma högkvalitativa komponenter som alla andra av Batavus cyklar. Batavus elcyklar är riktiga stadscyklar som kommer med en upprätt sittställning och som gör att du har bra översikt över din omgivning.

Elcykel från Batavus

Fördelar med en Batavus elcykel är många men att cykla med en motor har aldrig varit enklare, bekvämare och roligare än det är nu. Det är precis som en vanlig cykel där du trampar så kommer du framåt, skillnaden är att du har en får hjälp direkt när du trampar. Motorn kommer att synkronisera med sina steg och som gör att du känner kraften i varje steg. Det har aldrig varit enklare att ta cykeln till jobbet eller för dina andra vardagliga ärenden. Du kommer att kunna komma fram pigg och glad utan att vara svettig.

Det finns en liten display på handtaget som gör att det är lätt att sätta på elmotorn och vilken nivå och hur mycket hjälp av motorn du vill ha. Har du exempelvis en lång och tuff uppförsbacke så kan du byta nivå så att du kommer upp utan att vara trött och svettig. Batavus elcyklar har motorn antingen på bak-, fram- eller mitten av cykeln. Det gör att det kommer att kännas olika beroende på vad du väljer. Exempelvis så får du en mer känsla av att du dras fram när du har motorn i framhjulet.

Inte bara elcyklar i Batavus sortiment

Batavus har inte bara elcyklar i sitt sortiment utan de har också citybike, hybridcyklar och de klassiska cyklarna med den upprätta sittpositionen. Vilken Batavus cykel du än väljer så kommer du att få en mycket pålitlig cykel som gör att du kommer att komma fram till din slutstation snabbt och säkert. Holländarna av någon vet vad de pratar om när det kommer till cyklar. Har du inte testat det än så kommer du känna hur bekväma och säkra Batavas cyklar och elcyklar är.

Vill du ha hjälp

Har du svårt att veta vilken Batavus elcykel som du ska välja eller vilken cykelmodell så är det bra att fundera ut vad du ska ha cykeln till och hur ofta du använder cykeln. Om du fortfarande är osäker så kan du kontakta våra cykelspecialister på kundtjänst som hjälper dig med alla funderingar och frågor som du har om cyklar.