Batavus cyklar

(26) 26 Produkter hittades
Batavus

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Batavus cykel

Batavus cykel

En Batavus cykel har en väldigt hög grad av komfort och prestanda. En cykel från märket utvecklas, designas och tillverkas av proffs som verkligen älskar cykling. Här ligger fokus på stil, design och kvalitet. En Batavus cykel har en tidlös känsla, med modern design och moderiktiga färger, samtidigt som många cyklar har ett nostalgiskt och klassiskt tema. Batavus Sverige samarbetar med ett antal utvalda designers vilket resulterar i ständigt moderna och stilriktiga cyklar. En cykel är ett bra transportmedel som gör att du bibehåller en aktiv och hälsosam livsstil.

Batavus har många olika modeller utifrån deras många olika serier. Från serien Wayz har du komfortabla modeller med lågt insteg såväl som högt insteg. Serien Harlem har samma komfort men inte lika lågt insteg och med större transportsmöjligheter för baggage. För ett väldigt retro och klassiskt intryck rekommenderar vi serien Blockbuster, med pakethållare fram och bak. Möjligtvis den absolut mest klassiska varianten Genova, med ett eldrivet motorsystem och lågt insteg. Genova behåller den klassiska tappningen och inkorporerar fräscha detaljer och modern teknik. Om du är intresserad och nyfiken av ett mer sportigare alternativ kan vi rekommendera att du kikar på Razer-serien med motorsystem och framåtböjd körposition. Synonymt är att alla olika varianter har ett elegant utseende som tar en tillbaks till äldre tider.

Om du är intresserad av ett annat transportmedel än bilen, rekommenderar vi att du kikar in en Batavus elcykel. Motorsystemet gör att du får ett stöd som gör att du kan cykla snabbare, längre och inte behöver kämpa när det kommer till uppförsbackar. En elcykel kommer göra att du inte anländer på din destination varken trött, svettig eller utmattad. En modell från det holländska märket har ett elegant utseende med modern teknik och komponenter.

Hitta din favorit

Garanterade högkvalitativa komponenter gör att du kan fokusera på att hitta en elcykel med design och utstrålning som passar dig. Du kan välja mellan allt från klassiska stadscyklar till mer sportigare versioner.