Barncyklar

(18) 18 Produkter hittades
Barncykel
 • ✓ Till alla åldrar
 • ✓ Säkra barncyklar
 • ✓ Den första cykeln

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Kvalitativa barncyklar

Barncykel

Alla kan fortfarande komma ihåg det ögonblicket när man kunde cykla själv utan stödhjul och hjälp; det var magiskt! Med det enorma utbud av barncyklar på HelloRider, hittar du alltid en barncykel som passar till just ditt barn. Vi har cyklar i alla storlekar som 12 tum, 16 tum, 20 tum och uppåt. Vi har även ett stort utbud av färger och modeller, så du kan vara säker på att hitta en barncykel som passar just ditt barn. Har du exempelvis ett barn som är mer aktivt och gillar att testa på att cykla på stigar i skogen så har vi barncyklar som underlättar för sådan cykling. Du kan också vara säker på att alla modeller lever upp till märkenas stränga säkerhetskrav så att du kan vara helt lugn när ditt barn cyklar omkring på sin nya barncykel.

Lära sig cykla på en barncykel

Vi har alla varit tvungna att lära oss cykla någon gång och det går ju lite lättare på en barncykel som passar i storleken. Det är superenkelt att köpa en barncykel online och som alltid levererar vi ett brett utbud i alla storlekar. Här är tre enkla råd till att lära sig cykla:

 • Justera stödhjulen en liten bit högre än bakhjulet, så att det inte stöder till 100%
 • Prova med en mindre barncykel om barnet har det svårt att lära sig cykla
 • Börja med en barncykel som är en springcykel
 • En cykel till alla barn

  Här ovan finner du vårt utbud av barncyklar i alla former (både pojkcyklar och flickcyklar), storlekar och färger. Välj din favorit-barncykel mellan märken som Crescent, Monark och Merida. Du kan enkelt se vilka storlekar på en barncykel som passar till ditt barns ålder, genom att titta på översikten över hjulstorlekar i menyn till vänster.

  Mer information om barncyklar?

  Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera mellan barncyklarna utefter dina preferenser så att du har större chans att hitta precis det du letar efter. Vill du ha ytterligare hjälp att välja barncykel är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Om du inte hittar en perfekt barncykel till ditt barn kan du säkert hitta en annan favorit bland vårt övrigt stora utbud av cyklar från de största och mest pålitliga märkena.