Sportcyklar

(294) 294 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Rutnät Lista


Till toppen

Sportcyklar

Är du sugen på att köpa en sportcykel? Sportcyklar blir allt populärare, oavsett om det gäller daglig pendling, träning, tävling eller terräng. På HelloRider har vi ett stort urval av sportcyklar från de största märkena som du kan välja och vraka mellan.

Racercyklar

Är långa, tysta och spikraka landsvägar din grej? Då skulle nog en racercykel vara för dig! Kika på den här sidan racercyklar för en översikt av våra racercyklar från Bianchi, Crescent, Cube med flera. Har du några frågor kan du alltid kontakta vår eminenta kundtjänst för tips, rekommendationer och erbjudanden

Mountainbikes

Föredrar du hellre lerig terräng, branta backar och slingrig skog? Välj då en mountainbike. På vår sida mountainbikes kan du se hela vårt utbud av både enklare nybörjarcyklar samt riktiga expertvarianter.

Hybridcyklar

Tilltalar en racercykel dig men du vill kunna använda den i din dagliga pendling till och från jobbet också? Om du vill ha en cykel som passar perfekt till träning och stadskörning är det nog en hybridcykel du letar efter! En hybridcykel är nämligen en blandning mellan en racercykel och en mountainbike med utanpåliggande växlar från racern och styva bromsar från mountainbiken.

Cyclocross

Våra cyclocrosser är optimerade för hårdare tempo i enklare terräng. Cyclocrosscyklar liknar landsvägscyklar eller racercyklar men har i regel mer robusta hjul, växlar och bromsar. Ramen kommer oftast i aluminium även om kolfiber blir mer och mer vanligt. Här ser du våra en cyclocrosser.

Vi hjälper dig

Oavsett om du är nybörjare eller expert har vi rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter för att sortera mellan dina olika preferenser så att du har störst chans att hitta precis vad du söker. Se även vårt stora utbud av cyklar, utöver våra många fina cyclocrossar. Hos HelloRider finns det alltid en cykel för dig. I vår kundtjänst står vi alltid redo att svara på dina frågor genom telefon, mail eller chatt.