Sportcyklar

(419) 419 Produkter hittades
Chockerande priser

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Sportcyklar

Är du sugen på att köpa en sportcykel? Sportcyklar blir allt populärare, oavsett om det gäller daglig pendling, träning, tävling eller terräng. På HelloRider har vi ett stort urval av sportcyklar från de största märkena som du kan välja och vraka mellan.

Racercyklar

Är långa, tysta och spikraka landsvägar din grej? Då skulle nog en racercykel vara för dig! Kika på den här sidan racercyklar för en översikt av våra racercyklar från Bianchi, Crescent, Cube med flera. Har du några frågor kan du alltid kontakta vår eminenta kundtjänst för tips, rekommendationer och erbjudanden

Mountainbikes

Föredrar du hellre lerig terräng, branta backar och slingrig skog? Välj då en mountainbike. På vår sida mountainbikes kan du se hela vårt utbud av både enklare nybörjarcyklar samt riktiga expertvarianter.

Hybridcyklar

Tilltalar en racercykel dig men du vill kunna använda den i din dagliga pendling till och från jobbet också? Om du vill ha en cykel som passar perfekt till träning och stadskörning är det nog en hybridcykel du letar efter! En hybridcykel är nämligen en blandning mellan en racercykel och en mountainbike med utanpåliggande växlar från racern och styva bromsar från mountainbiken.

Cyclocross

Våra cyclocrosser är optimerade för hårdare tempo i enklare terräng. Cyclocrosscyklar liknar landsvägscyklar eller racercyklar men har i regel mer robusta hjul, växlar och bromsar. Ramen kommer oftast i aluminium även om kolfiber blir mer och mer vanligt. Här ser du våra en cyclocrosser.

Vi hjälper dig

Oavsett om du är nybörjare eller expert har vi rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter för att sortera mellan dina olika preferenser så att du har störst chans att hitta precis vad du söker. Se även vårt stora utbud av cyklar, utöver våra många fina cyclocrossar. Hos HelloRider finns det alltid en cykel för dig. I vår kundtjänst står vi alltid redo att svara på dina frågor genom telefon, mail eller chatt.