Cyklar

(996) 996 Produkter hittades

Rutnät Lista

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Landstäckande service

Enkel service

Utöver vårt redan etablerade servicenät hjälper vi dig gärna att hitta lokal service, oavsett var du bor, för att du alltid ska kunna känna dig trygg om något skulle hända med din cykel eller när det är dags för servicekontroll.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel.

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×
spara 25%

Rutnät Lista


Till toppen

Alla cyklar online. Välj ut din favoritcykel och var garanterad det lägsta priset!

CykelOm du är ute efter det största urvalet av cyklar på nätet, där du också kan räkna med det lägsta priset utan att gå miste om kvalité eller service, behöver du inte leta längre – HelloRider har den bästa kombinationen av brett sortiment och bäst pris!

Ett cyklande Sverige

Cyklandet i Sverige ökar explosionsartat! Både för pendling, motion, tävling och njutning. En trend som också är tydlig är att vi blir mer och mer kvalitetsmedvetna och kostar gärna på oss att få en problemfri cykel med ordentliga tillbehör. Att ha en renodlad pendlingscykel vid sidan om sin nöjescykel blir allt vanligare för att inte prata om elcyklar! Elcyklar slår rekord - och många pendlare har insett att de kommer fram snabbare på elcykel än de hade gjort om de åkte bil, buss, eller tåg. Att cykla är dessutom bra för din hälsa, din plånbok och vår miljö, för att inte tala om hur kul det är!

Din nya cykel

Köp din nya cykel online. På HelloRider väljer du ut din nya cykel bland våra många olika modeller på hemsidan, lägger den i varukorgen och går igenom beställningsprocessen där du kan betala direkt med kort, genom din bank eller på avbetalning genom Klarna. Vi ser därefter till att din cykel blir monterad och skickad hela vägen hem till din dörr, redo för sin första provtur.

Cykeltyper

Billiga cyklar?

Med vår garanti för de lägsta priserna är du alltid försäkrad om den billigaste cykeln när du handlar hos HelloRider. Vi levererar cyklar från de stora kända märkena till det lägsta möjliga priset. På så sätt hittar du alltid billiga cyklar i alla prisklasser och typer, vi tycker att alla förtjänar billiga kvalitetscyklar från HelloRider. Hittar du en cykel till ett lägra pris någon annanstans matchar vi helt enkelt det priset.