Cyklar

(627) 627 Produkter hittades
Utförsäljning

Rutnät Lista

Rutnät Lista


Till toppen

Köp cyklar online

Cykel Om du är ute efter det största urvalet av cyklar på nätet så har du hittat rätt! Hos HelloRider så kan du räkna med att du får det lägsta priset på din cykel, utan att gå miste om kvalité eller service. Vi erbjuder den bästa kombination av ett brett sortiment och bra pris när det kommer till att köpa cyklar online.

Vi har ett riktigt imponerande utbud av kvalitativa varumärken från världens alla hörn, vi erbjuder bland annat cyklar från Cube, Cortina, Monark, Bianchi, BMC, Merida och Crescent. Oavsett om du letar efter en budgetvänlig stadscykel, eller den senaste elassisterade hybriden, så kan vi på HelloRider garantera att du kommer hitta något som passar både dig och din plånbok!

Hela Sverige cyklar!

Cyklandet i Sverige har ökat explosionsartat på senare år! Både för pendling, motion, tävling och njutning, och det inte konstigt att allt fler väljer att köpa cykel online. Cykling är miljövänligt, hälsosamt och dessutom ett riktigt roligt sätt att färdas. En trend som också är tydlig är att vi blir mer och mer kvalitetsmedvetna och kostar gärna på oss för att att få problemfria cyklar med hög prestanda och ordentliga tillbehör. Att ha en renodlad pendlingscykel vid sidan om sin nöjescykel har blivit allt vanligare, likaså att investera i en elcykel! Elcyklar slår rekord år efter år - och många pendlare har insett att de kommer fram snabbare på en elcykel än de hade gjort om de åkte bil, buss, eller tåg. Att cykla är helt enkelt ett färdmedel som bra för din hälsa, din plånbok och vår miljö, för att inte tala om hur kul det är!

Olika cykeltyper

En av de viktigaste frågorna att ställa sig själv inför ett cykelköp är ”vad vill jag uppnå med min nya cykel?”. För att du ska bli nöjd med ditt köp så är det viktigt att du tänker innan du bestämmer dig för att köpa cykel online är vad du egentligen vill få ut av din cykel och vilka funktioner som är viktiga för dig. Det finns många olika typer av cyklar som är lämpade för olika ändamål. Se nedanför för de mest populära cykelmodellerna:

  • Citybikes – En citybike, eller stadscykel som det också kallas, är kanske den mest populära cykelmodellen. Denna cykel är anpassad för att klara av alla vardagsärenden, som pendlingen till jobbet och till matbutiken. På en citybike så har cyklisten en mer upprätt sittposition, vilket inte bara är bekvämt utan även ger bra uppsikt över gatan. Som namnet avslöjar, så är det en cykel som passar alldeles utmärkt i stadsmiljö. Dess lätta ramen och avskalade design gör denna cykel till väldigt smidig och behändig.
  • Racercyklar – Om du är någon som törstar efter fart och äventyr så kanske en racercykel är något för dig! Denna cykel är nämligen en riktigt fartdåre, som är helt utformad för att kunna åka så snabbt som möjligt. Dess aerodynamiska geometri, tunna hjul och sportiga sittposition gör att du fullkomligt kan skära genom luften. Comfort, aero, lightweight och cyclocross är de vanligaste sorterna av racercyklar.
  • Mountainbikes – MTB är en riktigt sportig cykel som passar utmärkt för tuffare mark, som skog och kuperad terräng. Dess tjocka däck gör att du får bra grepp, och fjädringen gör att cykeln absorberar mindre stötar och slag. Enduro, downhill och cross country är några populära MTB-sorter.
  • Elcyklar – Elcykeln har på senare år blivit riktigt populär! Detta fantastiska fordon är precis som en vanliga cykel, förutom att den är utrustad med en liten motor och batteri, som ger dig en extra skjuts när du behöver det. El-assistansen omvandlar tråkiga raksträckor och tunga uppförsbackar till lustfyllda resor! Spana in vårt utbud av elcyklar och upptäck körglädjen med en elcykel du med.

Fynda billiga cyklar

Med vår garanti för de lägsta priserna är du alltid försäkrad om att du klickar hem den billigaste cykeln på marknaden när du handlar hos HelloRider. Vi levererar cyklar av populära märkena till det lägsta möjliga priserna. Med vår prisgaranti kan du känna dig trygg i att du alltid kan hitta billiga cyklar i alla olika modeller och för olika ändamål. Hittar du en cykel till ett lägre pris någon annanstans matchar vi helt enkelt det priset! Hos oss har du även möjligheten att filtrera efter pris, så du kan vara säker på att du kan hitta ett stort urval av cyklar som kommer göra både dig och din plånbok glad!

Tips! Försök att regelbundet hålla utkik i vår webbshop. Vi har nämligen återkommande reor, lagerrensningar och fördelaktiga rabatter på cyklar av alla dess slag, där du har möjligheten att spara många härliga tusenlappar på ditt cykelköp. Under våra reor har du chansen att köpa mängder av cyklar till fantastiska priser, bland annat från märken som Cube, Monark, Brinckers och Victesse.