Nu är det bråttom att spara tusenlappar - elcykelpremien är snart slut | Mindre än 4% kvar! | Läs mer här

Crescent Elin 2018 Lågt Insteg

Förstora

Crescent Elin 2018 Lågt Insteg

41563
Crescent Elin 2018 med lågt insteg är en av de absolut populäraste elcyklarna i Sverige. En otroligt klassisk modell med retro design. Elin har goda transportmöjligheter med pakethållare bak och en mycket rymlig korg placer ...
Mindre än 4% kvar av elcykelpremien!

Om du vill ha möjligheten att vara en av de som får 25% rabatt vid köp av elcykel så gäller det att snabba på! Enligt uppgifter från Naturvårdsverket beräknas det att finnas mindre än 4% kvar av premien.

Storlek och kroppslängd
Klicka här för mer info om ramstorlek.
Stäng fönstret
Färg

* Obligatoriska fält

Ord. pris: 17295,-
Pris 15990,-
Rabatt: 1305,-
Förv. lev. tid: 10+ arbetsdagar
Fraktkostnad: GRATIS
Stäng fönster
Bäst i test 2018 Spara 1305,- Normalt pris 17295,- Our price 15990,- Fri frakt! Spara 1305,-
×
!

ELCYKELPREMIUM

25% extra rabatt

Läs mer >

Så här mycket får du tillbaka:

 

Regeringens Elcykelpremie - så får du 25% extra tillbaka!

Elcykelpremien börjar att gälla från och med den 1 februari 2018. Regeringens elcykelpremie är ett bidrag på 25% av priset på din nya elcykel. Premien motsvarar 25% av din totala kostnad (inkl. moms) upp till 10 000 kr.

För att ansöka om bidraget till elcykel behöver du spara på kvittot till din nya elcykel och skicka in det till Naturvårdsverket inom 6 månader från datumet som står på kvittot. Naturvårdsverket hanterar ansökningarna i turordning från ansökningstillfället och de första utbetalningarna kommer att ske i april. Om du har köpt din elcykel på rea kan du ansöka om elcykelpremien.

Ytterligare frågor

Våra experter finns tillgängliga på telefon: 08 446 80 204. Via chatten nere på höger sida av skärmen och via mail: info@hellorider.se vardagar mellan 09.00 – 18.00.

×

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Vi levererar hem till din dörr

Enkel service

Du har alltid gratis hemleverans på alla vuxencyklar samt barncyklar över 5000:- som inte är rabatterade. Billigare barncyklar samt nedsatta cyklar har en leveranskostnad på 299:-

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30 dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Gratis personlig rådgivning

Vi vill hjälpa dig

Vi finns tillgängliga på telefon och chatt alla vardagar mellan 09.00 - 18.00 för att hjälpa dig med alla möjliga frågor. Dessutom är våra cykelexperter tillgängliga för personlig rådgivning i våra butik och testcentrum som ligger i både Stockholm och Malmö.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur med din nya cykel.

×

Vinnare i Elcykeltest 2018

Denna cykel har vunnit i kategorin med Framhjulsmotor i Elcykeltest 2018! Klicka här nedan för att boka en provtur eller ring en av våra elcykel experter för personlig rådgivning!

Boka en provtur Ring 08-446 80 204
Full beskrivning

Crescent Elin 2018 med lågt insteg är en av de absolut populäraste elcyklarna i Sverige. En otroligt klassisk modell med retro design. Elin har goda transportmöjligheter med pakethållare bak och en mycket rymlig korg placerad fram. Du cyklar i en upprätt körposition som inte bara ger minimalt slitage på din rygg, skuldror och handleder – utan du får även god uppsikt över din omgivning. Detta gör att du enkelt och på ett bra sätt kan navigera den stressiga omgivningen runtomkring dig. Bekväm sadel och justerbar styrstam gör att du enkelt och smidigt kan ställa in så att elcykeln passar dig och ge dig den bästa komforten.

Bekymmersfri körupplevelse

Motorsystemet E-Going från Crescent själva är ett väldigt bra system som kommer göra att du enkelt kommer kunna bestiga uppförsbackar med det aktiva stödet från din elmotor. En elcykel kommer göra att du alltmer lämnar bil och buss, för att istället välja cykeln som transportmedel. Elmotorn gör att du kan cykla längre och snabbare, samtidigt som du slipper att anlända vid din destination svettig och utmattad.

Displayen på styret kommer ge dig information gällande bland annat batteriet, och du har fem olika assistans nivåer att välja mellan som ger dig olika sorters stöd. Detta gör att du kan välja precis det stödet som du önskar ha beroende på vilken situation du befinner dig i. Walk assist funktionen hjälper dig dessutom när du går med cykeln upp till 6 km/h. Sammanfattningsvis har Elin från Crescent allting du kan tänkas behöva från en cykel som stödben, pakethållare, cykelkorg, belysning, skärmar och lås.

Viktiga specifikationer

  • Ram i aluminium
  • E-going motorsystem i framhjulet
  • E-going 11Ah batteri
  • Lyxig och användarvänlig display på styret
  • 5 effektlägen, 7st Shimano Nexus växlar och Walk-Assist
  • Både Nav- och Rullbroms
  • Spectra Pergo Regular 40-622 däck - mjuk körning med bra väggrepp
  • Utrustad med pakethållare, skärmar, cykelstöd, batteri, belysning, lås och cykelkorg
Specifikationer
Allmänt
Märke Crescent
Typ av ram Lågt insteg
Serie Elin
År 2018
Hjulstorlek 28 tum
Typ av cykel Elcyklar
Artikelnummer CF-YEC9374737-YEC9375141
Elsystem & Teknik
Motorsystem
Vilket motorsystem elcykeln har
E-Going Front
Placering av motorn
Placeringen av motorn bestämmer känslan av stödet. En främre motor "drar" cykeln framåt, medans en bakre motor "skjuter" cykeln framåt och en centrerad motor ger ökad pedalkraft.
Framhjulet
Motoreffekt (Nm)
Styrkan på motorn uttryckt i Newtonmeter. Ju fler Nm, desto starkare motor på cykeln, vilket kan vara till hjälp i kuperade terränger eller under tung belastning.
38 Nm
Motorns ljudnivå
En helt tyst motor kan du knappt höra, medans en nästan tyst motor kan höras lite i omgivningar med låg ljudnivå.
Låg ljudnivå
Maxhastighet 25
Genomsnitt batteri räckvidd 50 km
Räckvidd
Den maximala räckvidden enligt tillverkaren under bästa möjliga förhållanden.
80 km
Walk assist
En cykel kan vara tung att dra med sig när man går. Med Walk Assist funktionen hjälper motorn till att rulla cykeln, upp till 6km/h.
Ja
Batteri
Batterikapacitet 400
Avtagbart batteri Ja
Batteriplacering Bakre pakethållare
Batterityp Lithium-ion
Uppladdningstid 5-7 timmar
Uppladdning i cykeln Ja
Display & funktioner
Displaytyp
Sök på displaytyp här
Deluxe/LCD
Antal assistans nivåer 5
Växlar & Bromsar
Antal växlar 7
Typ av växel
Utvändiga växlar ger bättre kraftöverföring men kräver underhållning. Invändiga växlar kräver i stort sett inget underhåll, men ger inte lika bra kraftöverföring.
Invändigt
Typ av bromsar Fotbroms, Rullbromsar
Typ av nav Shimano Nexus 7
Växelreglage Shimano Nexus 7 Vridreglage
Remdriven/Kedjedriven Kedja
Vevlager Spectra 38T 170 mm
Komfort
Körposition Upprätt
Ram material Aluminium
Justerbart styre Ja, med verktyg
Däck Spectra Pergo Regular 40-622
Sadel Spectra Crispo
Stödben Enkelt stödben
Pakethållare
Praktiskt för bagage eller barnstol. OBS! Till EasyFit barnstolar krävs en EasyFit adapter.
Ja
Inklusive pedaler
Om denna cykel levereras med pedaler eller om du behöver lägga till det själv?
Ja
Vikt
Vikt (kg) 25.2
Skydd
Garanti
Toon minder
Shimano Nexus 7

Detta är Shimano's mest populära invändiga växelsystem, och med goda skäl. De 7 växlarna ger otrolig mångsidighet och försäkrar en lätt och mjuk växling, varje gång. Du hittar Shimano Nexus 7 växelgrupp på stadscyklar, klassiska cyklar, barncyklar och flera elcyklar. Shimano Nexus 7 är mycket enkel att underhålla och extremt tåliga, vilket gör dem idealiska för intensiv användning.

Vad avgör räckvidden?

Räckvidden, eller hur långt elcykeln kan köra på en enda uppladdning, avgörs av flera olika faktorer. De två viktigaste faktorerna är din position på cykeln, alltså hur mycket du ligger över styret, och sen din vikt. Dessutom bestäms det också genom mindre faktorer såsom temperatur, friktion, om du kör med många intervaller eller oavbrutna sträckor och sen självklart, hur mycket du trampar. Precis som med alla batterier så minskar styrkan efter en längre tid. Därför är det viktigt att du hanterar och sköter ditt batteri ordentligt samt följer tillverkarens rekommendationer och anvisningar för att uppnå längsta möjliga livslängd på ditt batteri.

Ord. pris: 17295,-
Pris 15990,-
Rabatt: 1305,-
Förv. lev. tid: 10+ arbetsdagar
Fraktkostnad: GRATIS

Passende accessoires bij Crescent Elin 2018 Lågt Insteg

Stäng fönster

Hitta alternativa produkter

Här kan du snabbt och enkelt hitta ett passande alternativ! Välj vilka funktioner som är viktiga för dig så kommer du direkt till en översikt med alternativ!

  • Din längd (cm)
  • Önskad leveranstid
Stäng fönster

Crescent Elin 2018 Lågt Insteg

Denna produkt är tyvärr slut i vårat webblager, men den finns kvar i en av våra butiker: