Crescent Elin 2018 Lågt Insteg

Förstora

Crescent Elin 2018 Lågt Insteg

41563
Crescent Elin är en av Sveriges mest populära elcyklar och är här för att stanna. Elin har de senaste åren uppdaterats med nya färgkombinationer och kraftigare batteri så att du kan cykla ännu längr ...
Vinterrea!

Just nu har vi hela 30% rabatt på massor av tillbehör. Se alla här

Storlek och kroppslängd
Klicka här för mer info om ramstorlek.
Stäng fönstret
Färg

* Obligatoriska fält

17295,-
Förv. lev. tid: +10 arbetsdagar
Fraktkostnad: GRATIS
Stäng fönster
Standard pris 17295,- Fri frakt!
×
!

ELCYKELPREMIUM

25% extra rabatt

Läs mer >

Så här mycket får du tillbaka:

Regeringens Elcykelpremie - så får du 25% extra tillbaka!

Premien motsvarar 25% av din totala kostnad (inkl. moms) ända upp till 10,000 kronor och allt du behöver göra är att spara kvittot på ditt köp. Att spara kvittot är väldigt viktigt eftersom du använder för att ansöka om premien. Skulle det ändå komma på villovägar behöver du inte oroa dig, vi på HelloRider sparar ditt kvitto digitalt så att du alltid kan få tag på det i efterhand.

Från början var det tänkt att premien skulle träda i kraft från och med januari 2018 men när budgeten presenterades framkom det att alla som köper en elcykel från och med den 20 september kommer att få pengar tillbaka. Du som går i elcykel-tankar i dagsläget behöver alltså inte vänta tills årsskiftet.

Elykelpremien gäller även på rabatterade cyklar då du helt enkelt erhåller 25% rabatt på det priset du betalat för elcykeln. Pengarna kommer att betalas tillbaka från och med januari 2018.

×

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Vi levererar hem till din dörr

Enkel service

Du har alltid gratis hemleverans på alla vuxencyklar samt barncyklar över 5000:- som inte är rabatterade. Billigare barncyklar samt nedsatta cyklar har en leveranskostnad på 299:-

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30 dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Gratis personlig rådgivning

Vi vill hjälpa dig

Vi finns tillgängliga på telefon och chatt alla vardagar mellan 09.00 - 18.00 för att hjälpa dig med alla möjliga frågor. Dessutom är våra cykelexperter tillgängliga för personlig rådgivning i våra butik och testcentrum som ligger i både Stockholm och Malmö.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur men din nya cykel. Skulle du hellre vilja få cykeln levererad till en av våra butiker är det självklart också möjligt.

×
Full beskrivning

Crescent Elin är en av Sveriges mest populära elcyklar och är här för att stanna. Elin har de senaste åren uppdaterats med nya färgkombinationer och kraftigare batteri så att du kan cykla ännu längre på en laddning. Det här är en klassisk stadscykel med retro-design, upprätt körposition för god uppsikt över din omgivning i mer trafikerade områden samt en justerbar styrstam. Detta gör att du själv kan ändra din sittställning för att hitta den allra bästa.

Med Crescents egna E-goingsystem cyklar du nästan helt utan ansträngning - en brant backe kännas kommer kännas som en raksträcka. Det är en magisk upplevelse och du kommer aldrig vilja cykla på något annat än en Elcykel igen. Den inbyggda displayen på styret hjälper dig under åkturen där du kan välja mellan fem effektlägen samt en Walk-Assist funktion när du leder cykeln. Displayen visar även hur snabbt du cyklar, batteriets kapacitet, hur mycket av batteriet som är kvar och hur långt du kan ta dig. Elcykeln är även utrustad med allt du kan tänkas behöva så som cykelstöd, pakethållare, cykelkorg, belysning, skärmar och lås.

Viktiga specifikationer

  • Ram i aluminium
  • E-going motorsystem i framhjulet
  • E-going 11Ah batteri
  • Lyxig och användarvänlig display på styret
  • 5 effektlägen, 7st Shimano Nexus växlar och Walk-Assist
  • Både Nav- och Rullbroms
  • Spectra Pergo Regular 40-622 däck - mjuk körning med bra väggrepp
  • Utrustad med pakethållare, skärmar, cykelstöd, batteri, belysning, lås och cykelkorg

Alla våra cyklar överses av en professionell mekaniker innan de skickas ut till kund – det är din försäkring för en cykel i toppform!

Ytterligare information eller frågor?

Se nedan för mer detaljerade specifikationer på cykeln. Du kan också kontakta oss på antingen chatt, telefon eller e-post. Vi ser till att du får all hjälp du behöver för att hitta din perfekta cykel!

Vill du ha personlig rådgivning i ditt val av elcykel?

Våra elcykelexperter är redo att ge dig de bästa råden inför ditt köp.
Ring oss på 08-446 80 204
Vi har öppet måndag till fredag 09.00 till 18.00.

Läs mer om elcyklar
Specifikationer
Allmänt
Märke Crescent
Typ av ram Lågt insteg
Serie Elin
År 2018
Hjulstorlek 28 tum
Typ av cykel Elcyklar
Artikelnummer CF-YEC9374737-YEC9375141
Elsystem & Teknik
Motorsystem
Vilket motorsystem elcykeln har
E-Going Front
Placering av motorn
Placeringen av motorn bestämmer känslan av stödet. En främre motor "drar" cykeln framåt, medans en bakre motor "skjuter" cykeln framåt och en centrerad motor ger ökad pedalkraft.
Framhjulet
Motoreffekt (Nm)
Styrkan på motorn uttryckt i Newtonmeter. Ju fler Nm, desto starkare motor på cykeln, vilket kan vara till hjälp i kuperade terränger eller under tung belastning.
38 Nm
Motorns ljudnivå
En helt tyst motor kan du knappt höra, medans en nästan tyst motor kan höras lite i omgivningar med låg ljudnivå.
Låg ljudnivå
Maxhastighet 25
Genomsnitt batteri räckvidd 50 km
Räckvidd
Den maximala räckvidden enligt tillverkaren under bästa möjliga förhållanden.
80 km
Walk assist
En cykel kan vara tung att dra med sig när man går. Med Walk Assist funktionen hjälper motorn till att rulla cykeln, upp till 6km/h.
Ja
Batteri
Batterikapacitet 400
Avtagbart batteri Ja
Batteriplacering Bakre pakethållare
Batterityp Lithium-ion
Uppladdningstid 5-7 timmar
Uppladdning i cykeln Ja
Display & funktioner
Displaytyp
Sök på displaytyp här
Deluxe/LCD
Antal assistans nivåer 5
Växlar & Bromsar
Antal växlar 7
Typ av växel
Utvändiga växlar ger bättre kraftöverföring men kräver underhållning. Invändiga växlar kräver i stort sett inget underhåll, men ger inte lika bra kraftöverföring.
Invändigt
Typ av bromsar Fotbroms, Rullbromsar
Typ av nav Shimano Nexus 7
Växelreglage Shimano Nexus 7 Vridreglage
Remdriven/Kedjedriven Kedja
Vevlager Spectra 38T 170 mm
Komfort
Körposition Upprätt
Ram material Aluminium
Justerbart styre Ja, med verktyg
Däck Spectra Pergo Regular 40-622
Sadel Spectra Crispo
Stödben Enkelt stödben
Pakethållare
Praktiskt för bagage eller barnstol. OBS! Till EasyFit barnstolar krävs en EasyFit adapter.
Ja
Inklusive pedaler
Om denna cykel levereras med pedaler eller om du behöver lägga till det själv?
Ja
Vikt
Vikt (kg) 25.2
Skydd
Garanti
Toon minder
Shimano Nexus 7

Detta är Shimano's mest populära invändiga växelsystem, och med goda skäl. De 7 växlarna ger otrolig mångsidighet och försäkrar en lätt och mjuk växling, varje gång. Du hittar Shimano Nexus 7 växelgrupp på stadscyklar, klassiska cyklar, barncyklar och flera elcyklar. Shimano Nexus 7 är mycket enkel att underhålla och extremt tåliga, vilket gör dem idealiska för intensiv användning.

Vad avgör räckvidden?

Räckvidden, eller hur långt elcykeln kan köra på en enda uppladdning, avgörs av flera olika faktorer. De två viktigaste faktorerna är din position på cykeln, alltså hur mycket du ligger över styret, och sen din vikt. Dessutom bestäms det också genom mindre faktorer såsom temperatur, friktion, om du kör med många intervaller eller oavbrutna sträckor och sen självklart, hur mycket du trampar. Precis som med alla batterier så minskar styrkan efter en längre tid. Därför är det viktigt att du hanterar och sköter ditt batteri ordentligt samt följer tillverkarens rekommendationer och anvisningar för att uppnå längsta möjliga livslängd på ditt batteri.

17295,-
Förv. lev. tid: +10 arbetsdagar
Fraktkostnad: GRATIS

Passende accessoires bij Crescent Elin 2018 Lågt Insteg

Stäng fönster

Hitta alternativa produkter

Här kan du snabbt och enkelt hitta ett passande alternativ! Välj vilka funktioner som är viktiga för dig så kommer du direkt till en översikt med alternativ!

  • Din längd (cm)
  • Önskad leveranstid
Stäng fönster

Crescent Elin 2018 Lågt Insteg

Denna produkt är tyvärr slut i vårat webblager, men den finns kvar i en av våra butiker: