Våra butiker

 • Gratis provcykling av elcyklar
  Provcykla alla olika motorsystem
 • Gratis kaffe
  Du är hjärtligt välkommen
 • Gratis rådgivning
  Våra experter svarar gärna på alla dina frågor
 • Allt lägst prisgaranti
  Vi matchar priset om du kan hitta den billigare

Söker du personlig rådgivning, är sugen på en provcykling eller bara vill kika runt lite? Du är alltid varmt välkommen in till vårt Testcenter! Här får du provcykla massor av olika elcyklar, sportcyklar och stadscyklar tillsammans med våra experter på plats. Om vi inte skulle ha just din färg eller storlek inne för tillfället beställer vi gärna in det till dig. Dessutom har vi alltid nybryggt kaffe – välkommen!

Stores List

Stockholm (Butik & Testcenter)
E-bikes testen, Winkelen, Bestelling afhalen, Service en onderhoud
Arenaslingan 1 121 77 Johanneshov Sweden
08 446 80 204
Se flera
» Personlig rådgivning
» Provkör en elcykel
» Service och reparation
» Leverans

Personlig rådgivning

Är du inte säker på vilken cykel som passar dig? Vår butik och testcenter har alltid specialister på plats för att ge dig råd och hjälp för ditt kommande val. Våra experter kan berätta om skillnaderna mellan olika modeller, varumärken och elsystem som finns i vårat sortiment.

Vi kan hjälpa dig

Har du frågor om ramstorlek, fördelar och nackdelar med ett specifikt elsystem eller underhåll av en viss cykel? Lugn, vi svarar på alla dina frågor.

Provkör en elcykel

I vår butik och testcenter kan du testa de olika modellerna i lugn och ro och bekanta dig med skillnaderna mellan olika motorer, märken och ta reda på vad som passar dig bäst. Naturligtvis kan även våra elcykelspecialister svara på alla dina frågor.

Gratis provkörning

Ska det vara en cykel med motorn i framhjulet, mitten eller vid pakethållaren? Du får själv bestämma och känna efter vad du tycker passar dig bäst under en fri provkörning vid vår butik och testcenter. Du kommer lätt och enkelt upptäcka vilken cykel som är optimal för dig.

Service runt om i hela Sverige

Underhåll och reparationer kan utföras på våra noga utvalda servicepartners runt om i Sverige. Finns ingen av våra servicepartners där du bor? Kontakta då vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta rätt.

Hämta din order

Du kan enkelt få din order levererad hem till din dörr eller till vår butik och testcenter, oavsätt om du beställer från vår hemsida eller i butiken.

Hämta leveransen när det passar dig

Föredrar du att inte sitta och vänta på att cykeln ska levereras? Välj att plocka upp den från vår butik och testcenter så kan du hämta den vid en tidpunkt som passar dig.

Är du inte säker på vilken cykel som passar dig? Vår butik har alltid specialister på plats för att ge dig råd och hjälp för ditt kommande val. Våra experter kan berätta om skillnaderna mellan olika modeller, varumärken och elsystem som finns i vårat sortiment.

I vår butik kan du testa de olika modellerna i lugn och ro och bekanta dig med skillnaderna mellan olika motorer, märken och ta reda på vad som passar dig bäst. Naturligtvis kan även våra elcykelspecialister svara på alla dina frågor.

Du kan också besöka vår butik för underhåll eller reparation. Våra duktiga och kvalificerade mekaniker kommer se till att du kan få tillbaka cykeln så snabbt som möjligt, för att du ska kunna ge dig ut på vägarna igen.

Du kan enkelt få din order levererad hem till din dörr eller till vår butik, oavsätt om du beställer från vår hemsida eller i butiken.