Våra butiker

 • Gratis provcykling av elcyklar
  Provcykla alla olika motorsystem
 • Gratis kaffe
  Du är hjärtligt välkommen
 • Gratis rådgivning
  Våra experter svarar gärna på alla dina frågor
 • Allt lägst prisgaranti
  Vi matchar priset om du kan hitta den billigare
×

Söker du personlig rådgivning, är sugen på en provcykling eller bara vill kika runt lite? Du är alltid varmt välkommen in till vårt Testcenter! Här får du provcykla massor av olika elcyklar, sportcyklar och stadscyklar tillsammans med våra experter på plats. Om vi inte skulle ha just din färg eller storlek inne för tillfället beställer vi gärna in det till dig. Dessutom har vi alltid nybryggt kaffe – välkommen!

Stores List

Köpenhamn (Butik & Testcenter)
E-bikes testen, Winkelen, Bestelling afhalen, Service en onderhoud
Strandboulevarden 89 2100 København Ø, Danmark
89 88 82 34
Stockholm (Butik & Testcenter)
E-bikes testen, Winkelen, Bestelling afhalen, Service en onderhoud
Arenaslingan 1 121 77 Johanneshov Sweden
08 446 80 205
Se flera
» Personlig rådgivning
» Provkör en elcykel
» Service och reparation
» Leverans

Personlig rådgivning

Är du inte säker på vilken cykel som passar dig? Vår butik och testcenter har alltid specialister på plats för att ge dig råd och hjälp för ditt kommande val. Våra experter kan berätta om skillnaderna mellan olika modeller, varumärken och elsystem som finns i vårat sortiment.

Vi kan hjälpa dig

Har du frågor om ramstorlek, fördelar och nackdelar med ett specifikt elsystem eller underhåll av en viss cykel? Lugn, vi svarar på alla dina frågor.

Provkör en elcykel

I vår butik och testcenter kan du testa de olika modellerna i lugn och ro och bekanta dig med skillnaderna mellan olika motorer, märken och ta reda på vad som passar dig bäst. Naturligtvis kan även våra elcykelspecialister svara på alla dina frågor.

Gratis provkörning

Ska det vara en cykel med motorn i framhjulet, mitten eller vid pakethållaren? Du får själv bestämma och känna efter vad du tycker passar dig bäst under en fri provkörning vid vår butik och testcenter. Du kommer lätt och enkelt upptäcka vilken cykel som är optimal för dig.

Service runt om i hela Sverige

Underhåll och reparationer utförs inte i vår Stockholmsbutik, utan hos våra noga utvalda servicepartners runt om i Sverige. Finns ingen av våra servicepartners där du bor? Kontakta då vår kundtjänst så hjälper vi dig hitta rätt.

Leverans

När du beställer din nya cykel hos oss på HelloRider levereras den hem till dörren med PostNord Hempaket. I det fall som leveransen blir uppskjuten eller inte går att leverera kommer du att bli kontaktad av oss inom 3 arbetsdagar via e-post eller telefon.

Fullt monterad

Din nya cykel blir levererad fullt monterad och klar för användning. Cykeln transporteras på ett säkert sätt i kartong och har du några som helst frågor om de sista justeringar är du välkommen att kontakta oss.

Är du inte säker på vilken cykel som passar dig? Vår butik har alltid specialister på plats för att ge dig råd och hjälp för ditt kommande val. Våra experter kan berätta om skillnaderna mellan olika modeller, varumärken och elsystem som finns i vårat sortiment.

I vår butik kan du testa de olika modellerna i lugn och ro och bekanta dig med skillnaderna mellan olika motorer, märken och ta reda på vad som passar dig bäst. Naturligtvis kan även våra elcykelspecialister svara på alla dina frågor.

Du kan också besöka vår butik för underhåll eller reparation. Våra duktiga och kvalificerade mekaniker kommer se till att du kan få tillbaka cykeln så snabbt som möjligt, för att du ska kunna ge dig ut på vägarna igen.

Du kan enkelt få din order levererad hem till din dörr eller till vår butik, oavsätt om du beställer från vår hemsida eller i butiken.