Stilren kvalité direkt ifrån cyklarnas favoritland - Holland

"Brinckers elcyklar har en utstrålning som få kan slå!"

 • Snygga, bekväma och praktiska elcyklar med stil!

  Holländarna är smarta och händiga ingenjörer, speciellt när det kommer till cyklar. Deras passion för kvalité, design och prestanda har gjort Holland till en av de mest cyklande länderna i världen. Brinckers är ett högkvalitativt elcykelmärke med en härlig utstrålning, bekvämlighet och prestanda. Med Brinckers fastslår man enkelt att Holland är världens cykelmästare!

  Vad som gör Brinckers elcyklar så unika är några enkla punkter i produktionsprocessen som har blivit översvämmade med passion och erfarenhet.

  Bekvämlighet är extremt viktigt. Om du tycker om att göra något så ska du ju göra det så mycket du orkar och oavsett om du ska ut på korta turer varje dag eller ut på en längre cykelutflykt så är Brinckers cyklarna så bekväma att du har svårt att släppa styret.

  Utstrålning som skiner starkare än solen! Brinckers elcyklar har fått höga krav på komponenterna för att kunna hålla den kvalité som utlovas. Selle Royal sadlar, läderhandtag, dynamo belysning och de dämpade framgafflarna är bara början. Allt från ramuppsättningen till minsta mutter har blivit noggrant utvalda och monterade för hand för att ge dig, inte bara en premium känsla när du kör cykeln, men också för att behålla samma känsla och kvalité under en lång tid framöver.

  Prestandan har självklart också blivit trimmad för att kunna ge stöd och kraft under alla situationer. Utrustad med det senaste motorsystemen med innovativa och informativa LCD skärmar tillsammans med användarvänliga kontrollpaneler ergonomiskt placerade vid handtagen. Cyklarna har också blivit utrustade med starkare standardbatterier än många andra elcyklar på marknaden. Så du kan ta dig längre per laddning än någonsin tidigare! Självklart kan du fortfarande uppgradera till ännu starkare batterier om du behöver. Upp till 210km per laddning!

  Granville

  En smart detalj hos Granville är dess lysen som är direkt kopplade till elcykelns batteri. Med Granville får du en stark och dessutom centrerad motor som kommer ge dig en rejäl avlastning på korta såväl som långa cykelresor. Det här är en cykel som kommer få dig att känna en kombination av frihet, trygghet, och stabilitet. Bland annat är styret och sadeln fjädrad vilket gör cykelresan mycket mer bekväm än på en vanlig cykel. Designen på Granville blandar klassiska inslag med högmodern elcykelteknologi vilket ger en tidlös cykel som du kan lita på i många år framåt.

  Beställ din Brinckers Granville M8 400 Lågt Insteg här!

   

 •  

   

  Bretagne M8

  Mattlackerad, stötdämpande och modernt stilren elcykel med läderdetaljer och en motor placerad i vev-partiet för en så naturlig körupplevelse som möjligt; där har vi nya Brinckers Bretagne M8 i ett nötskal. Denna skönheten är perfekt för daglig pendling, shoppingrundor i stan eller cykelsemester på landet! Din fantasi sätter gränserna för mångsidigheten. Kanske en av de mest imponerande detaljerna: Brinckers Bretagne har en centrerad motor, vilket ger en extra kraft och bättre balans när du cyklar. Med högkvalitativa detaljer som intern kabeldragning, robusta och slitstarka komponenter samt full utrustning blir Bretagne M8 bästa valet för både njutbara cruising turer och högtrafikerade stadsgator!

  Beställ din Brinckers Bretagne M8 här!

   

  Brooklyn

  Kanske det första du kommer märka här är den smarta ergonomiska utformningen på cykeln, utformad för att ge dig maximal trygghet och stabilitet på svenska vägar. Den extra säkerheten kommer ge dig större mod att ta ut svängarna och att pressa gränserna. Därför är det särskilt bra att Brooklyn har en kraftig motor och hela nio assistansnivåer. En av våra mest populära elcyklar, kanske för något så enkelt som dess praktiska cykelkorg.

  Beställ din Brinckers Brooklyn Fotbroms Korg här!