Ny plats från 3 januari

Ni som varit förbi vår Butik & Testcenter på Birger Jarlsgatan i Stockholm har säkert märkt förändringar de senaste veckorna. Med stolthet meddelar vi nu att vår butik flyttas till Globen Shopping den 3 januari! Vi firar detta med längre öppettider, upp till 40% på elcyklar och mycket, mycket mer! Butiken kommer att finnas precis vid ingången med ett helt otroligt skyltläge för alla som rör sig i området.

Vi har ett nyårslöfte att ge våra kunder den absolut bästa köpupplevelsen! Tillgängligheten vid Globen Shopping är superb med kort gångavstånd till både Tvärbanan, flera tunnelbanestationer och ett fyrtiotal busslinjer. Kommer du med bil? Vi befinner oss väldigt nära både E4/E20 och Södra länken, och självklart erbjuder vi gratis parkering.

Nya öppettider

Många av våra besökare har även efterfrågat längre öppettider för bättre möjligheter att shoppa under kvällar och helger. framöver kommer vi därför att ha följande öppettider:

Vardagar: 10.00 - 19:00

Lördagar: 10:00 - 17:00

Söndagar 11:00 - 17:00

I samband med öppningen av vårt nya Butik & Testcenter kommer vi att ha kampanjpriser på hela sortimentet där du kan spara upp till 40% på både cyklar och elcyklar! Vi kommer att ha gratis testcykling och demonstrationer av elcyklar med våra elcykelexperter som även kommer att förklara hur man enkelt utnyttjar sin elcykelpremie. Självklart har vi även nybryggt kaffe och fika för alla.

Välkommen till Globen Shopping från och med den 3 januari när vi slår upp portarna för södra Stockholms största elcykelspecialist!