Det är inte konstigt att Sensa cyklar imponerar, då Sensas cyklar funnits i mer än tjugofem år. De har skaffat sig en stor erfarenhet om vad cyklister gillar, och omsätter det i en häftig, stilren design och högkvalitativa cykeldelar. Nu har de släppt sin nya kollektion för 2018, fullproppad med den senaste tekniken och det nyaste i cykelbranschen – är någon av de här cyklarna kanske gjorda för dig?

Sensa cykelnyheter 2018

Sensa 2018: Fem populära cyklar

  • 1. Sensa Aquila Matt Grey 105 2018 Här är en av Sensas mer kraftfulla racercyklar, klädd i kolfiber för en lätt och smidig cykelfärd.
  • 2. Sensa Umbria 24 2018 Umbria 24 2018 är en toppmodern racercykel som ger dig möjligheten att trampa med högsta prestanda och effektivitet.
  • 3. Sensa Merano Comp 29 2018 Något av det bästa en mountainbike kan erbjuda till bästa möjliga pris.
  • 4. Sensa Fiori Comp 29 2018 Ett kolfiberklätt mountainbikemästerverk. En cykel som kan besegra alla väglag.
  • 5. Sensa Aquila Matt Grey Ultegra 2018 En av de snabbaste racercyklarna på marknaden. Vill du vara en av de snabbaste cyklisterna i Sverige är det här rätt val för dig.

Men vi har många fler cyklar från Sensa än så på vår hemsida. Så vilken Sensa cykel är rätt för dig?

Sensas cyklar: Extremt prisvärda

Oberoende bedömare brukar lovorda Sensa för sin höga kvalité. Din Sensa cykel kommer ge dig bra prestanda oavsett vilken prisklass du ligger på. Holländare är otroligt bra på cyklar och det gäller även för Sensa. Det märks att de känner stor entusiasm för alla former av cykling. De har testat sina cyklar högt uppe på Alperna, Ardennerna, Pyrenéerna och de platta holländska vägarna. De vill att du ska kunna klara alla klimat och underlag. Sensa 2018 bygger vidare på ett vinnande koncept.

Provkör en Sensacykel

Oavsett om du är nybörjare eller expert brinner vi för att ge dig rätt cykel för dina behov. Ta hjälp av våra filter och sortera mellan cyklarna utefter dina preferenser så att du har större chans att hitta precis det du letar efter. Vill du ha ytterligare hjälp att välja är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst genom telefon, mail eller chatt. Du kan alltid komma förbi en av våra testlokaler för att provköra Sensa cyklar. Vi har ett brett sortiment av cyklar från flera olika märken, och när du är på plats hos oss kan du få svar på alla frågor och funderingar du har.