Brinckers Brooklyn Fotbroms, nu utrustad med korg. Här kommer Brinckers holländska känsla för cykeldesign verkligen fram. Här får du bästa möjliga ergonomi och utformning av sadel och styre för en mjuk och bekväm cykelresa. Den klassiska designen och de mjuka färgerna ger cykeln en varm och mjuk utstrålning. Här är en otroligt snäll och lätthanterlig elcykel till ett lågt pris. Inte konstigt att Brinckers Brooklyn är en av våra mest populära cyklar.

Varför är vi så imponerade av Brinckers Brooklyn?

Det är viktigt att välja en cykel du kan bli vän med. Det ska alltid kännas roligt att ta med din cykel, oavsett om du ska på utflykt, till jobbet, eller på besök hos en kompis. Batteriet på Brinckers Brooklyn är oerhört lätt att ta av och på och även de billigaste batterierna räcker för i princip alla behov. En vanlig cyklist behöver inte ladda Brinckers Brooklyn oftare än de brukar ladda mobilen.

Brinckers kommer förändra hur du tänker kring att cykla.

De nio assistansnivåerna ser till att du får precis det stöd du behöver. Som mest kan du få upp till 2.5 gånger så mycket kraft som du hade kunnat få om du cyklat på en vanlig cykel. Mentalt ger det en enorm frihetskänsla – vi har alla en mental gräns för hur mycket och hur långt vi orkar cykla, och höga backar och längre avstånd kan kännas svåra för en vanlig cyklist. Men de som skaffar Brinckers Brooklyn känns det annorlunda. Det som brukade vara långt är nu kort, även i jämförelse med en bil. Ja, faktum är att en elcyklist kan komma upp i högre medelhastighet än en genomsnittsbil i stockholm. Det gör att du sparar både tid och stress, och samtidigt förbättrar din hälsa.