Vilka Black Friday cyklar kommer sälja slut först?

På Black Friday har du chansen att hitta de bästa cyklarna till de lägsta priserna möjliga. Vi släpper hela 24 cyklar till oslagbara priser. Konceptet för Black Friday är först till kvarn, så var beredd när rean börjar. Flera cyklar kommer hinna bli slutsålda redan på morgonen. Så var beredd redan när rean börjar, och kika redan nu vilken cykel som passar perfekt för dig. Behöver du ett lån till den stora shoppingdagen? Jämför snabbt olika SMS-lån via Fair-laan.se.

Elcykeln är årets julklapp

Som årets julklapp sticker elcykeln ut på vår lista. En majoritet av våra black fridaycyklar är elcyklar. Det är också på elcyklar du kan göra den största vinsten för i år. Regeringens elcykelpremie ger dig 25% tillbaka på reapriset hos våra elcyklar. Dessutom gäller elcykelpremien även på våra redan kraftigt rabatterade elcyklar, vilket ger dig en extra chans att spara pengar. Regeringen lovar alltså att ersätta priset på en elcykel med upp till 10,000 kronor eller motsvarande 25% av priset. Men kom ihåg att spara kvittot. Reformen börjar gälla när nya budgeten är klubbad i riksdagen. Läs mer om elcykelpremien.

Några av våra bästa erbjudanden


Brinckers Bretagne M8 Lage instap

Brinckers Bretagne M8 Lågt Insteg kommer med en kraftig centrerad motor som ger dig en naturlig och skön körupplevelse. Tillsammans med 8 Shimano Nexus växlar så är du garanterad en elcykel med ultimat kraft.

Ebsen Fano

Ebsen Fanö är tillverkad med stark aluminiumkropp. Denna elcykel kommer med 7 interna växlar så att du lätt kan anpassa nivån som behövligt. Dessutom är elcykel utrustad med stark framhjulsmotor.

Victesse Magnum

Med en effekt på 40Nm. Victesse Magnum kommer med centrerad motor av högsta kvalité. Motorn hjälper dig nå en hastighet på 25km/h. Elcykeln har tre växlar, vilket gör den lätt att använda och manövrera.

Hitta alla Black Friday cykel nu