HelloRider blogg

Cykel jul

Nedräkningen till julafton har börjat, och det innebär att det är dags att börja klura på julklappar. Vi alla har en eller annan cyklist i vår närhet, så vad kan passa i julklappspaketet?

Läs mer
Cykel vinter

När vintersäsongen närmar sig så kan det vara bra att tänka lite extra på hur man tar hand om sin cykel så att den är välutrustad för den kalla årstiden. Detta är inte bara för att förlänga cykelns livslängd, utan också för att du som cyklist ska kunna känna dig säkrare under dina turer.

Läs mer
Snabbhet elcykel

En elcykels hastighet kan variera men enligt svensk lag får motorn inte skapa en högre hastighet än 25 km/h. Vill du komma upp i en snabbare hastighet, måste du trampa ordentligt med hjälp av dina egna ben. För att få den snabbaste elcykeln och komma upp i den högsta hastigheten så kan du dock köpa en cykel där du lägger extra vikt vid material, batterityp och hur cykeln är byggd.

Läs mer

Under Black Friday har du chansen att hitta cyklar av hög kvalitet till riktigt bra priser. Hos Hellorider är det inget undantag, inför årets Black Friday släpper vi hela 20 cyklar till oslagbara priser. Vi ger våra kunder möjligheten att se vårt Black Friday sortiment redan nu, så de har möjligheten att vara förberedd när startskottet går.

Läs mer

ramstorlek MTB

Att ge sig ut i svår terräng på en MTB (mountainbike) kan vara en lisa för själen och en boost för kroppen. Ju svårare terräng du ska igenom desto mer krav har du dock rätt att ställa på din MTB. Du bör heller inte underskatta vikten av rätt ramstorlek för att din MTB ska passa din kroppstyp.

Läs mer
Snygg elcykel

Det går inte att sticka under stol med att de flesta tycker om att ha en snygg elcykel hemma i garaget för att sedan ge sig ut och trampa på. Förvisso är det finesser som växlar och batterier som spelar in vid valet av en elcykel, men i slutändan väljer vi bort modellen om vi inte tycker den känns attraktiv. Elcyklar består av flera olika, snygga elcykel-modeller som kan se olika ut beroende på hur motorn placeras och hur ramen är designad.

Läs mer
Det har blivit allt vanligare att se cyklister vina förbi på elcyklar. Försäljningen av elcyklar har ökat dramatiskt, och det finns många orsaker till att det är så. Elcykeln är nämligen ett fantastiskt fordon. Vi listar 10 anledningar till varför din nästa investering borde vara en elcykel!Läs mer
Kampen om den gula ledartröjan har börjat och det är återigen dags för miljoner av cyklister att svettas längs vägarna och delta i en nagelbitande spurtkamp mot Champs-Elyseés. Ett av världens största återkommande sportevent är i full rullning - vi pratar såklart om Tour de France.Läs mer

foedselsdag

Hos HelloRider fortsätter firandet och festhumöret är på topp! Detta gör att vi från måndag d.9 till söndag d.15 juli ger dig 10% extra rabatt på hela sortimentet! Detta gäller naturligtvis också på redan nedsatta produkter och modeller.

Läs mer
laventino

Laventino är ett ungt och innovativt varumärke som tar sin inspiration i från det hårda svenska klimatet och den obevekliga Skandinaviska naturen. En cykel från Laventino tillverkas av rostfritt material som är robust och tåligt. Ramarna är tillverkade i aluminium vilket gör att cyklarna får en lättare vikt. När en cykel har en lättare vikt blir cyklandet snäppet enklare och smidigare. Det robusta materialet gör dessutom att en Laventino cykel kan ta en smäll – eller två.

Läs mer