HelloRider blogg

Brinckers Brooklyn Fotbroms, nu utrustad med korg. Här kommer Brinckers holländska känsla för cykeldesign verkligen fram. Här får du bästa möjliga ergonomi och utformning av sadel och styre för en mjuk och bekväm cykelresa. Den klassiska designen och de mjuka färgerna ger cykeln en varm och mjuk utstrålning. Här är en otroligt snäll och lätthanterlig elcykel till ett lågt pris. Inte konstigt att Brinckers Brooklyn är en av våra mest populära cyklar.

Läs mer

Nu släpper vi fyra elcyklar från Brinckers till ett rekordlågt pris. Först ut är Brinckers Bretagne M8 Fotbroms Lågt Insteg. Låt oss berätta varför du borde välja Brinckers Bretagne.

Läs mer
Sensa

Sensas cyklar är utvecklade av holländska cykelproffs. De har en passion för att få fler att cykla, och har därför utvecklat flera modeller för att tillgodose många behov. Det handlar bland annat om racercyklar, mountainbikes och hybridcyklar.

Läs mer
Elcykelpremium

Regeringen kommer inför framtiden att satsa grönt, elektriskt och miljövänligt. Med start nästa år sker den största elcykelsatsningen Sverige någonsin sett. 350 miljoner kronor per år mellan 2018 och 2020 kommer att satsas för att du ska ha kunna köpa en elcykel istället för att åka bil, buss eller tåg.

Premien ger dig 25% cash-back och det bästa är att den börjar gälla redan nu!

Läs mer
Hälsoeffekter av elektriska cyklar Elcyklarna har blivit en naturlig del av vår svenska cykelgemenskap. Den motoriserade järnhästen har betydande miljöfördelar, men bidrar också till att stärka din hälsa. Funderar du på at köpa en elcykel? Här är hälsofördelarna du kan förvänta dig om du byter ut din bil mot en elektrisk cykel.Läs mer

bonus för elcyklar

HelloRider har jobbat stenhårt för att pressa priserna på elcyklar. Nu lovar regeringen att hjälpa oss i vår offensiv med en bonus på upp till tiotusen för alla som köper en elcykel. Är du en av dem som gynnas av regeringens nya satsning?Läs mer

En lådcykel är både snygg och praktisk. Perfekt för att kunna transportera familj eller tunga bärkassar från A till B. När du nu kan åka både längre och med tyngre packning kan du ställa bilen hemma oftare och spara på både miljön och plånboken, vilken vinstlott va?

Läs mer

Skulle du säga att du har stenkoll på hur och när ditt elcykelbatteri ska laddas? Om du känner att du inte har det kan vi tipsa dig att läsa den här korta guiden som förhoppningsvis kommer att hjälpa både dig och din elcykel.

Läs mer

Det här bubblat ett tag här på Smartcyklar.se, någonting stort har vart i görningen och idag kan vi äntligen berätta vad det är vi sysslat med den senaste tiden -

Läs mer

Elcyklar är mer populära än någonsin! Den exploderande populariteten kommer bland annat från att elcykeln inte längre anses vara ett transportmedel endast tillägnat äldre människor utan någon som precis alla har börjat använda.

Läs mer