HelloRider blogg

En lådcykel är både snygg och praktisk. Perfekt för att kunna transportera familj eller tunga bärkassar från A till B. När du nu kan åka både längre och med tyngre packning kan du ställa bilen hemma oftare och spara på både miljön och plånboken, vilken vinstlott va?

Läs mer

Skulle du säga att du har stenkoll på hur och när ditt elcykelbatteri ska laddas? Om du känner att du inte har det kan vi tipsa dig att läsa den här korta guiden som förhoppningsvis kommer att hjälpa både dig och din elcykel.

Läs mer

Det här bubblat ett tag här på Smartcyklar.se, någonting stort har vart i görningen och idag kan vi äntligen berätta vad det är vi sysslat med den senaste tiden -

Läs mer

Elcyklar är mer populära än någonsin! Den exploderande populariteten kommer bland annat från att elcykeln inte längre anses vara ett transportmedel endast tillägnat äldre människor utan någon som precis alla har börjat använda.

Läs mer

Det börjar äntligen bli vår här i Sverige och det är inte en dag för sent. I och med varmare väder så börjar vi också damma av våra cyklar som har stått inne i förrådet hela vintern och ska börja cykla på dem igen. Men hur står det till med kvalitén på cykeln?

Läs mer
2017-04-25

Grattis Malmö!

Cyklbutik Malmö

Nu är det ÄNTLIGEN dags att slå upp dörrarna till vår butik i Mamö! På lördag och söndag är du välkommen att komma och fira med oss att vi finns i Skåne. Det kommer att finnas fika och du kommer också kunna testa på elcyklar.

Läs mer
Fietsenwinkel.nl racefiets keuzehulp

Cykelsäsongen är nu i full gång! Det betyder för en hel del svenskar att den utomordentligt fina racercykeln är tagen från garaget och ut på asfalten igen. Eller är du möjligtvis en av alla dem som funderar på att investera i en ny racercykel, eller kanske din allra första?

Läs mer

Vi på HelloRider samarbetar nu med klimatsmart.se. Detta företag har sitt fokus på att det ska vara enkelt att kunna välja miljövänliga produkter. I och med att vi samarbetar så har alla våra cyklar fått "Rekomenderade klimatsmarta produkter" stämpel så nu är det ännu lättare att välja miljövänligt.

Läs mer

För många människor är att röra sig mer med på listen över nyårslöften. Människor önskar att gå ner i vikt eller att bli mer vältränade. Hur ser ditt nyårlöfte ut? Har du, som många andra nyårslöftet att vara mer aktiv under 2017 så har vi samlat några tips för hur du kan underlätta att hålla detta löfte. Läs här!Läs mer

Nu under vinterhalvåret är det mörkt och dålig sikt är det viktigt att synas när du cyklar. Om du pendlar till jobbet och det är mörkt eller när barnen när de ska till skolan är det bra att synas eller se vart du åker.

Läs mer