HelloRider blogg

Ni som varit förbi vårt Butik & Testcenter på Birger Jarlsgatan i Stockholm har under de senaste veckorna säkert sett det är något på gång. Nu kan vi med glädje meddela att vi flyttar till nya superfräscha lokaler i Globen Shopping den 3 januari med otroliga öppningserbjudanden!

Läs mer

>

På Black Friday har du chansen att hitta de bästa cyklarna till de lägsta priserna möjliga. Vi släpper hela 24 cyklar till oslagbara priser. Konceptet för Black Friday är först till kvarn, så var beredd när rean börjar. Flera cyklar kommer hinna bli slutsålda redan på morgonen. Så var beredd redan när rean börjar, och kika redan nu vilken cykel som passar perfekt för dig.

Läs mer

Handels utredningsinsititut (HUI) meddelade idag vid en presskonferans att elcykeln är årets julklapp. Vi har redan sålt mer än 50% fler elcyklar i år än vi gjorde 2016 – och året är inte slut än. Här är tio anledningar till varför elcykeln har blivit så populär

Läs mer

Barn som promenerar eller cyklar till skolan har i genomsnitt högre betyg och bättre koncentrationsförmåga än barn som tar bussen eller blir skjutsade av sina föräldrar. Det visar flera studier, exempelvis en stor studie i Danmark där mer än 19.500 elever mellan 5-19 år deltog.

Läs mer

Vi får ofta frågor om elcyklar, så här har du svaren på frågorna du alltit undrat, och även frågorna du inte visste att du undrade över.

Läs mer
Cykla under hösten? Självklart!

Hösten innebär ett kallare klimat och lite sämre väderlek. Det regnar oftare, och det blir lite mörkare ute. Det är så klart inte alltid kul, men cykeln behöver inte vara ett hinder för att du ska få en trevlig höst. Klär du dig varmt och investerar i ett bra cykellyse så kan din cykel faktiskt göra hösten mycket lättare.

Läs mer

Brinckers Brooklyn Fotbroms, nu utrustad med korg. Här kommer Brinckers holländska känsla för cykeldesign verkligen fram. Här får du bästa möjliga ergonomi och utformning av sadel och styre för en mjuk och bekväm cykelresa. Den klassiska designen och de mjuka färgerna ger cykeln en varm och mjuk utstrålning. Här är en otroligt snäll och lätthanterlig elcykel till ett lågt pris. Inte konstigt att Brinckers Brooklyn är en av våra mest populära cyklar.

Läs mer

Nu släpper vi fyra elcyklar från Brinckers till ett rekordlågt pris. Först ut är Brinckers Bretagne M8 Fotbroms Lågt Insteg. Låt oss berätta varför du borde välja Brinckers Bretagne.

Läs mer
Sensa

Sensas cyklar är utvecklade av holländska cykelproffs. De har en passion för att få fler att cykla, och har därför utvecklat flera modeller för att tillgodose många behov. Det handlar bland annat om racercyklar, mountainbikes och hybridcyklar.

Läs mer
Elcykelpremium

Regeringen kommer inför framtiden att satsa grönt, elektriskt och miljövänligt. Med start nästa år sker den största elcykelsatsningen Sverige någonsin sett. 350 miljoner kronor per år mellan 2018 och 2020 kommer att satsas för att du ska ha kunna köpa en elcykel istället för att åka bil, buss eller tåg.

Premien ger dig 25% cash-back och det bästa är att den börjar gälla redan nu!

Läs mer