Batavus Torino E-go+ 2018 Dam

Förstora

Batavus Torino E-go+ 2018 Dam

64412
Batavus Torino E-Go+ 2018 Dam är en otroligt lyxig elcykel gjord för stadskörning. En stilren ram i aluminium ger elegant design och modellen kommer i två fina färger: ”Chocolate” och ”Turquoise”. Den ...
Lagerrensning!

Just nu har vi hela 50% rabatt på massor av tillbehör. Se alla här

Storlek och kroppslängd
Klicka här för mer info om ramstorlek.
Stäng fönstret
Färg
Laddare

* Obligatoriska fält

Ord. pris: 17495,-
Pris 16800,-
Rabatt: 695,-
Förv. lev. tid: 1 - 2 veckor
Fraktkostnad: GRATIS
Stäng fönster
-25% Elcykelpremie Normalt pris 17495,- Our price 16800,- Fri frakt!
×
!

ELCYKELPREMIUM

25% extra rabatt

Läs mer >

Så här mycket får du tillbaka:

 

Regeringens Elcykelpremie - så får du 25% extra tillbaka!

Elcykelpremien börjar att gälla från och med den 1 februari 2018. Regeringens elcykelpremie är ett bidrag på 25% av priset på din nya elcykel. Premien motsvarar 25% av din totala kostnad (inkl. moms) upp till 10 000 kr.

För att ansöka om bidraget till elcykel behöver du spara på kvittot till din nya elcykel och skicka in det till Naturvårdsverket inom 6 månader från datumet som står på kvittot. Naturvårdsverket hanterar ansökningarna i turordning från ansökningstillfället och de första utbetalningarna kommer att ske i april. Om du har köpt din elcykel på rea kan du ansöka om elcykelpremien.

Ytterligare frågor

Våra experter finns tillgängliga på telefon: 08 446 80 204. Via chatten nere på höger sida av skärmen och via mail: info@hellorider.se vardagar mellan 09.00 – 18.00.

×

Alltid lägst prisgaranti hos HelloRider

Lägst prisgaranti!

Vi strävar alltid efter att kunna erbjuda kvalitetscyklar till marknadens bästa pris. Skulle du mot förmodan hitta en av våra cyklar billigare någon annanstans, lovar vi att matcha priset! Dubbelkolla bara att erbjudandet matchar våra villkor.

×

Vi levererar hem till din dörr

Enkel service

Du har alltid gratis hemleverans på alla vuxencyklar samt barncyklar över 5000:- som inte är rabatterade. Billigare barncyklar samt nedsatta cyklar har en leveranskostnad på 299:-

×

Hos oss kan du känna dig trygg

30 dagars betänketid

Hos HelloRider förstår vi att du vill inspektera din cykel noga när du fått hem den. Därför erbjuder vi 30 dagars betänketid. Detta ger dig massor av tid att tänka över ditt köp. Inte nöjd? Då kan du returnera din cykel.

×

Gratis personlig rådgivning

Vi vill hjälpa dig

Vi finns tillgängliga på telefon och chatt alla vardagar mellan 09.00 - 18.00 för att hjälpa dig med alla möjliga frågor. Dessutom är våra cykelexperter tillgängliga för personlig rådgivning i våra butik och testcentrum som ligger i både Stockholm och Malmö.

×

Färdigmonterad vid leverans

Färdigmonterad vid leverans

Cykeln du får hem är färdigmonterad, det enda du behöver göra är att vända styret rätt och vinkla ut pedalerna innan du är redo för din första tur med din nya cykel.

×

Andrapris i Elcykeltest 2018

Denna cykel kom på andraplats i kategorin med Citybikes i Elcykeltest 2018! Klicka här nedan för att boka en provtur eller ring en av våra elcykel experter för personlig rådgivning!

Boka en provtur Ring 08-446 80 204

Full beskrivning

Batavus Torino E-Go+ 2018 Dam är en otroligt lyxig elcykel gjord för stadskörning. En stilren ram i aluminium ger elegant design och modellen kommer i två fina färger: ”Chocolate” och ”Turquoise”. Den upprätta körpositionen ger bra överblick över din omgivning och låter dig navigera den stressiga stadsdjungeln utan problem. Främre korgen och bakre pakethållaren ger dig utmärkta transportmöjligheter av olika sorters gods och baggage. Plusversionen är en lyxigare variant med fler funktioner och bekvämare komponenter.

Lättrullande körglädje

Ramen i aluminium gör elcykeln relativt lätt att handskas med och det låga insteget bidrar till att du enkelt kan stiga av och på utan större ansträngning. Det invändiga växelsystemet från Shimano med sju stycken växlar gör att du kommer inte kommer behöva ägna tid till underhåll och att du har bra med växlar för att klara dig upp och ner för backar och andra hinder. Motorsystemet E-motion med en motoreffekt på 25 Nm är placerad i framhjulet. Detta kommer ge dig känslan av att du blir dragen framåt av elcykeln. Du har fem stycken olika assistans nivåer där du själv kan bestämma över vilket sorts stöd du vill ha beroende på vilken situation du befinner dig i. Nivåerna kontrollerar du själv från displayen placerad på styret.

Viktiga specifikationer

  • Ram i aluminium med lågt insteg
  • Shimano Nexus 7 växlar
  • Walk assist funktion
  • E-motion motor i framhjulet (25 Nm)
  • Rymlig korg fram
Specifikationer
Allmänt
Märke Batavus
Typ av ram Damcyklar
Serie Torino
År 2018
Hjulstorlek 28 tum
Typ av cykel Elcyklar
Artikelnummer CF-BE100636-BE100638
Elsystem & Teknik
Motorsystem
Vilket motorsystem elcykeln har
E-motion
Placering av motorn
Placeringen av motorn bestämmer känslan av stödet. En främre motor "drar" cykeln framåt, medans en bakre motor "skjuter" cykeln framåt och en centrerad motor ger ökad pedalkraft.
Framhjulet
Motoreffekt (Nm)
Styrkan på motorn uttryckt i Newtonmeter. Ju fler Nm, desto starkare motor på cykeln, vilket kan vara till hjälp i kuperade terränger eller under tung belastning.
25 Nm
Motorns ljudnivå
En helt tyst motor kan du knappt höra, medans en nästan tyst motor kan höras lite i omgivningar med låg ljudnivå.
Helt ljudlös
Maxhastighet 25
Genomsnitt batteri räckvidd 60 km
Räckvidd
Den maximala räckvidden enligt tillverkaren under bästa möjliga förhållanden.
100 km
Walk assist
En cykel kan vara tung att dra med sig när man går. Med Walk Assist funktionen hjälper motorn till att rulla cykeln, upp till 6km/h.
Ja
Batteri
Batterikapacitet 396
Avtagbart batteri Ja
Batteriplacering Bakre pakethållare
Batterityp Lithium-ion
Uppladdning i cykeln Ja
Display & funktioner
Displaytyp
Sök på displaytyp här
Simpel/LED
Display Position Next to grip
Antal assistans nivåer 5
Växlar & Bromsar
Antal växlar 7
Typ av växel
Utvändiga växlar ger bättre kraftöverföring men kräver underhållning. Invändiga växlar kräver i stort sett inget underhåll, men ger inte lika bra kraftöverföring.
Invändigt
Typ av bromsar Fotbroms, Hydrauliska fälgbromsar
Typ av nav Shimano Nexus 7
Remdriven/Kedjedriven Kedja
Komfort
Körposition Upprätt
Ram material Aluminium
Justerbart styre Ja, med verktyg
Anti-punkterings däck Ja
Däck CST Otis
Stödben Enkelt stödben
Pakethållare
Praktiskt för bagage eller barnstol. OBS! Till EasyFit barnstolar krävs en EasyFit adapter.
Ja
Främre pakethållare Basket
Styrlås Ja, stuurslot
Inklusive pedaler
Om denna cykel levereras med pedaler eller om du behöver lägga till det själv?
Ja
Plats för barnstol
Möjlighet att montera en barnstol på cykeln
Ja, endast bak
Vikt
Vikt (kg) 26
Vikt utan batteri (kg) 23
Skydd
Typ av cykellås
Med ett ringlås kan du låsa fast bakhjulet. Se nedan för förslag på andra typer av lås.
Axa ringlås med möjlighet för kedja
Försäkringsgodkänd
Ett godkänt lås är ofta ett krav från försäkringsbolagen
Ja
Belysning Båda via batteri
Garanti
Garanti på elcykel teknik 2 år
Garanti på ram 10 år
Garanti på delar 2 år
Garanti på framgaffel 10 år
Garanti på lackering 2 år
Toon minder
Shimano Nexus 7

Detta är Shimano's mest populära invändiga växelsystem, och med goda skäl. De 7 växlarna ger otrolig mångsidighet och försäkrar en lätt och mjuk växling, varje gång. Du hittar Shimano Nexus 7 växelgrupp på stadscyklar, klassiska cyklar, barncyklar och flera elcyklar. Shimano Nexus 7 är mycket enkel att underhålla och extremt tåliga, vilket gör dem idealiska för intensiv användning.

Försäkringsgodkänt!

Detta innebär att cykellåset är godkänt av SSF, Svenska Stöldskyddsföreningen. Ett lås som är speciellt svårt att bryta upp och täcker dig via försäkring vid eventuell stöld. Dubbelkolla med ditt försäkringsbolag om du är osäker på vilka cykellås dem har godkänt, du kan också kolla på SSF's hemsida för en lista av godkända cykellås i landet.

Vad avgör räckvidden?

Räckvidden, eller hur långt elcykeln kan köra på en enda uppladdning, avgörs av flera olika faktorer. De två viktigaste faktorerna är din position på cykeln, alltså hur mycket du ligger över styret, och sen din vikt. Dessutom bestäms det också genom mindre faktorer såsom temperatur, friktion, om du kör med många intervaller eller oavbrutna sträckor och sen självklart, hur mycket du trampar. Precis som med alla batterier så minskar styrkan efter en längre tid. Därför är det viktigt att du hanterar och sköter ditt batteri ordentligt samt följer tillverkarens rekommendationer och anvisningar för att uppnå längsta möjliga livslängd på ditt batteri.

Ord. pris: 17495,-
Pris 16800,-
Rabatt: 695,-
Förv. lev. tid: 1 - 2 veckor
Fraktkostnad: GRATIS

Passende accessoires bij Batavus Torino E-go+ 2018 Dam

Stäng fönster

Hitta alternativa produkter

Här kan du snabbt och enkelt hitta ett passande alternativ! Välj vilka funktioner som är viktiga för dig så kommer du direkt till en översikt med alternativ!

  • Din längd (cm)
  • Önskad leveranstid
Stäng fönster

Batavus Torino E-go+ 2018 Dam

Denna produkt är tyvärr slut i vårat webblager, men den finns kvar i en av våra butiker: